Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Σε ρωσικό καταφύγιο κρύβεται ο Άσαντ

Σε καταφύγιο σε ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία φέρεται να κατέφυγε ο Μπασάρ Αλ Άσαντ υπό το φόβο αεροπορικών επιθέσεων από ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία, σύμφωνα με δημοσίευμα ιρακινής εφημερίδας που αναπαράγουν την τελευταία ώρα πολλά δυτικά ΜΜΕ.
Πρόκειται για τη βάση Χμέιμιμ, η οποία βρίσκεται νοτιοανατολικά της πόλης Λατάκια, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «The Baghdad Post».
Άσαντ και Πούτιν σε παλαιότερη επίσκεψη στη ρωσική βάση που φέρεται να κρύβεται ο Σύρος πρόεδροςΣύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Άσαν είναι οχυρωμένος σ’ ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα και κουρτίνες, μόνος του, χωρίς συνοδεία άλλων αξιωματούχων. Ο Άσαντ εθεάθη να εγκαταλείπει το προεδρικό μέγαρο στη Δαμασκό συνοδευόμενος από ρωσικές στρατιωτικές μονάδες, αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ.
Άσαντ και Πούτιν σε παλαιότερη επίσκεψη στη ρωσική βάση που φέρεται να κρύβεται ο Σύρος πρόεδρος  AP
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Συρίας είχε επισκεφθεί τη βάση Χμεϊμίμ τον περασμένο Δεκέμβριο μαζί με τον Ρώσο πρόεδρο.
Πλάνα της συριακής τηλεόρασης από παλαιότερη συνάντηση Άσαντ - Πούτιν στη ρωσική βάσηΠλάνα της συριακής τηλεόρασης από παλαιότερη συνάντηση Άσαντ – Πούτιν στη ρωσική βάση  AP
Η ίδια εφημερίδα που έκανε την αποκάλυψη αναφέρει επίσης ότι «τρομοκράτες της Χεζμπολά εγκατέλειψαν επίσης τις θέσεις τους στην αεροπορική βάση Τίγιας στη Χομς της Συρίας αναμένοντας μια επικείμενη αμερικανική επίθεση», ενώ αναλυτές υποστηρίζουν ακόμη ότι Ρώσοι και Ιρανοί έχουν προσωρινά αναλάβει τη διακυβέρνηση, καθώς ο Άσαντ δεν μπορεί να επικοινωνήσει υπό το φόβο ότι θα αποκαλυφθεί η θέση.
Πηγή: news247.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου