Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

GREEK BOSTON PARADE, Απόψε η τελευταία Πανομογενειακή για την Παρέλαση της Βοστώνης

Τρίτη, 17 Απριλίου, 2018

Η τελευταία Πανομογενειακή για την Παρέλαση της Βοστώνης θα γίνει απόψε στο Μαλειώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline, MA.
Πρέπει να παρευρεθούν αντιπρόσωποι από όλα τα τμήματα που θα λάβουν μέρος στην Παρέλαση της 22ας Απριλίου.
Πληροφορίες μας λένε ότι το επίσημο δείπνο του Σαββάτου είναι κοντά στο SOLD OUT. Χθες, Δευτέρα δήλωσαν συμμετοχή άλλα 75 άτομα!

Από την Επιτροπή Υποτροφιών αναφέρθηκε αργά χθες βράδυ ότι επελέγησαν από την Eπιτροπή των Ακαδημαϊκών τέσσερις φοιτητές/φοιτήτριες που θα λάβουν τις υποτροφίες οι οποίοι είναι:

Η υποτροφία της Ομοσπονδίας που φέτος θα δοθεί στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γεωργίου Μαρκάκου στον Μαρίνο Μπλάνα από τον Σύλλογο Αρκάδων.
Η υποτροφία του ζεύγους Χάρη Κατή θα είναι δύο αφού οι δύο πρώτοι είχαν τους ίδιους βαθμούς και θα δοθούν στις: Νικόλ Μεϊμόνις από τον Σύλλογο Θεσσαλών και στην Αναστασία Τσούμπανος από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Πίνδος.
Η υποτροφία Χιονίδης θα δοθεί στο Βασίλη Παπαδόπουλο από τον Σύλλογο Φίλιππος ο Μακεδών & Κλεοπάτρα.

Από την Ελλάδα αναμένεται ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Καφαντάρης, Δήμαρχος Πύλου/Νέστορος Μεσσηνίας.

Το Τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας έτος θα παρελάσει με 18 νέους της Νέας Αγγλίας ντυμένοι με την ιστορική φορεσιά του Έλληνα Τσολιά.

Ενώ στο επίσημο δείπνο θα κάνει έκτακτη εμφάνηση το χορευτικό συγκρότημα της μητροπόλεως υπό την διεύθυνση του οδοντογιατρού κ. Ιωάννη Πάππα. Παρουσιαστής της βραδιάς είναι ο Γερουσιαστής του Rhode Island κ. Λεωνίδας Ραπτάκης και κύριος ομιλητής ο κ. Νικόλαος Γκατζογιάννης, συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου