Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

GREEK BOSTON PARADE, Απόψε η τελευταία Πανομογενειακή για την Παρέλαση της Βοστώνης

Τρίτη, 17 Απριλίου, 2018

Η τελευταία Πανομογενειακή για την Παρέλαση της Βοστώνης θα γίνει απόψε στο Μαλειώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline, MA.
Πρέπει να παρευρεθούν αντιπρόσωποι από όλα τα τμήματα που θα λάβουν μέρος στην Παρέλαση της 22ας Απριλίου.
Πληροφορίες μας λένε ότι το επίσημο δείπνο του Σαββάτου είναι κοντά στο SOLD OUT. Χθες, Δευτέρα δήλωσαν συμμετοχή άλλα 75 άτομα!

Από την Επιτροπή Υποτροφιών αναφέρθηκε αργά χθες βράδυ ότι επελέγησαν από την Eπιτροπή των Ακαδημαϊκών τέσσερις φοιτητές/φοιτήτριες που θα λάβουν τις υποτροφίες οι οποίοι είναι:

Η υποτροφία της Ομοσπονδίας που φέτος θα δοθεί στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γεωργίου Μαρκάκου στον Μαρίνο Μπλάνα από τον Σύλλογο Αρκάδων.
Η υποτροφία του ζεύγους Χάρη Κατή θα είναι δύο αφού οι δύο πρώτοι είχαν τους ίδιους βαθμούς και θα δοθούν στις: Νικόλ Μεϊμόνις από τον Σύλλογο Θεσσαλών και στην Αναστασία Τσούμπανος από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Πίνδος.
Η υποτροφία Χιονίδης θα δοθεί στο Βασίλη Παπαδόπουλο από τον Σύλλογο Φίλιππος ο Μακεδών & Κλεοπάτρα.

Από την Ελλάδα αναμένεται ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Καφαντάρης, Δήμαρχος Πύλου/Νέστορος Μεσσηνίας.

Το Τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας έτος θα παρελάσει με 18 νέους της Νέας Αγγλίας ντυμένοι με την ιστορική φορεσιά του Έλληνα Τσολιά.

Ενώ στο επίσημο δείπνο θα κάνει έκτακτη εμφάνηση το χορευτικό συγκρότημα της μητροπόλεως υπό την διεύθυνση του οδοντογιατρού κ. Ιωάννη Πάππα. Παρουσιαστής της βραδιάς είναι ο Γερουσιαστής του Rhode Island κ. Λεωνίδας Ραπτάκης και κύριος ομιλητής ο κ. Νικόλαος Γκατζογιάννης, συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου