Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Ευ. Μαρινάκης: Παγκόσμια πολυαθλητική υπερδύναμη ο Ολυμπιακός

«Νικητής και Θρύλος»

Εδωσε θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού που συμμετείχαν σε ευρωπαϊκούς τελικούς

Ευ. Μαρινάκης: Παγκόσμια πολυαθλητική υπερδύναμη ο Ολυμπιακός
Στο μήνυμά του ο Ευάγγελος Μαρινάκης τονίζει πως «από τις ρίζες του Ολυμπισμού μέχρι την σημερινή εκπροσώπηση της αθλητικής Ελλάδας, ο Ολυμπιακός παραμένει αυτό που τον έταξε η μοίρα: Νικητής και Θρύλος».Πηγή: INTIME NEWSTα θερμά του συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες που βοήθησαν ώστε να γράψει μια ακόμα σπουδαία σελίδα στην Ιστορία του ο Ολυμπιακός έδωσε ο Ευάγγελος Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στον ευρωπαϊκό τίτλο που κατέκτησε η ομάδα των γυναικών, αλλά και στη συμμετοχή των ανδρών στον τελικό, σημειώνοντας μάλιστα πως «για εμάς είναι πρωταθλητές Ευρώπης».

«Η σημαία της υπερηφάνειας των περισσοτέρων Ελλήνων, κυματίζει στις κορυφές και ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού είναι μια παγκόσμια πολυαθλητική υπερδύναμη» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Καταλήγοντας στο μήνυμά του ο Ευάγγελος Μαρινάκης τονίζει πως «από τις ρίζες του Ολυμπισμού μέχρι την σημερινή εκπροσώπηση της αθλητικής Ελλάδας, ο Ολυμπιακός παραμένει αυτό που τον έταξε η μοίρα: Νικητής και Θρύλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου