Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Φάρος στο Μαλιώτειο Pharos at Maliotis Center, Brookline, MA


Μία υπέροχη συναυλία από νέους μουσικούς έγινε το Σάββατο το βράδυ, 31 Μαρτίου, στο θέατρο του Μαλιώτειου Πολιτιστικού Κέντρου, στο Brookline.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη Μικρά Ασία “Musical Journey to Asia Minor” και έγινε από την Επιτροπή “Φίλων του Μαλιωτείου”.

Ακούστηκαν τραγούδια “Σαν τα μάρμαρα της πόλης”, “Καναρίνι μου γλυκό”, “Μήλο μου και μανταρίνι”, “Από ξένο τόπο”, “Τι σε μέλλει εσένανε” και πολλά άλλα που έκανε το κοινό να χειροκροτάει κάθε φορά που τελείωνε το τραγούδι.
Τραγούδησε η Ειρήνη Τορνεσάκη, διευθύντρια της μουσικής χορωδίας (Cirque Du Soleil, M.A. Berklee Global Jazz Institute) η οποία έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ την βραδιά “Greek Heritage Night” στο Boston Garden όταν οι Boston Celtics αντιμετώπισαν τους Milwaukee Bucks και τον Yianni Antetokoumbo και έπαιξαν οι μουσικοί:
Βασίλης Κώστας, λαούτο
Παναγιώτης Αϊβατζίδης, κανονάκι
Γεώργιος Λέρνης, τύμπανο
Layth Sidiq, βιολί (γεννήθηκε στη Βαγδάτη, μεγάλωσε στην Ιορδανία).

Παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι του Μαλιωτείου, Ακαδημαϊκοί, Ιατροί, αξιωματούχοι και μέλη Συλλόγων, ο Πρόεδρος και αρκετά μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας και άλλοι.

Ο Πρόεδρος των Φίλων Του Μαλιωτείου Δρ. Φίλιππος Σεραφείμ άνοιξε τη βραδιά ενώ η Ειρήνη Τορνεσάκη υποσχέθηκε ότι θα γίνουν κι άλλες εκδηλώσεις το Φθινόπωρο ενώ κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει σε πρόβες για Ελληνική Χορωδία.
Στις 19 Μαϊου, 2018 ανοίγει η αυλαία με εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μαλιώτειο με το "Φάρο" ή "Pharo" με μουσικά όργανα και χορωδία.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου