Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

39ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Μοναδικό θέαμα από τα πληρώματα – Μεγάλος νικητής ο Γιάννης Μπαντούνας


 Δευτέρα, PATRIOTS DAY, 16 Απριλίου, 2018Ένα από τα πιο συναρπαστικά ραλλυ όλων των εποχών ήταν το 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ της ΑΟΛΑΠ, που ήταν ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και που ολοκληρώθηκε με νικητές τους Γιάννη Μπαντούνα (ΑΟΛΑΠ) – Κώστα Σούκουλη, ενώ τρίτοι γενικής ήσαν οι Στέλιος Λαϊνόπουλος -Τάσος Παπαδόπουλος της ΑΟΛΑΠ.

Ανάμεσα τους, στην δεύτερη θέση της γενικής, τερμάτισαν οι Θ. Χαλκιάς – Λ. Μαχαίρας, ενώ εξαιρετική ήταν η παρουσία του Δημήτρη Τσαπέκη με τον Φώτη Αλεξανδρόπουλο που τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα της γενικής και συγκεκριμένα πέμπτοι.
Ο Πυργιώτης οδηγός και δευτεραθλητής Ελλάδος το 2017, επικράτησε σε τέσσερις από τις έξι ειδικές διαδρομές σε έναν πολύ δυνατό αγώνα.
Να τονιστεί ότι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με μια μικρή καθυστέρηση, καθώς στη 5η ΕΔ Δούκας ΙΙΙ έμεινε από πρόβλημα το αυτοκίνητο των Κεχαγιά-Μπασιούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου