Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.comΠαρασκευή, 13 Απριλίου 2018

39ο Ολυμπιακό Ράλλυ: 37 πληρώματα στον μεγάλο αγώνα της Ηλείας


Παρασκευή, 13 Απριλίου, 2018

37 πληρώματα θα συμμετάσχουν στον μεγάλο αγώνα της Ηλείας το 39ο Ολυμπιακό Ράλλυπου είναι και ο 1ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Το 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου από την ΑΟΛΑΠ σε συνδιοργάνωση με την Π.Δ.Ε. Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και υπό την αιγίδα των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και την θεσμική υποστήριξη της ΔΗΚΕ Πύργου.
Και έρχεται να προσφέρει για μια ακόμα χρονιά αμέτρητες συγκινήσεις και θέαμα. Ο αγώνας είναι ανανεωμένος σε πολλά επίπεδα, για την καλύτερη θέαση των ειδικών και την ευκολία συμμετοχής των αγωνιζομένων.
Το 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ έχει μόνο 46,79Km απλών ειδικών διαδρομών και συνολικό μήκος 119,69Km. Αποτελείται από 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 72,9Km, γνωστές σε όλους τους αγωνιζόμενους: τον Δούκα, μήκους 11,70Km επαναλαμβανόμενη (x3), με τεχνικά κομμάτια που θα προσφέρουν άπλετο θέαμα και ευχαρίστηση στα πληρώματα, και την Αχλαδινή, μήκους 12,60Km επαναλαμβανόμενη (x3), με τα γρήγορα κομμάτια της να ενθουσιάζουν το κοινό.
Και φυσικά σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα συμμετέχουν τα κορυφαία πληρώματα της χώρας μας και φυσικά τα κορυφαία ηλειακα πληρώματα της ΑΟΛΑΠ και της ART OF SPEED.
Το πρόγραμμα του αγώνα
Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 14 Απριλίου στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ «ΙΟΝΙΚΗ», στην Συντριάδα Πύργου και ώρες από 15:30 έως 18:30. Το βράδυ της ίδιας μέρας και ώρα 21:00, θα γίνει η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Πριν την πανηγυρική εκκίνηση θα προηγηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις από τις 20.00 το βράδυ.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 15 Απριλίου στις 09:30, στην έξοδο του Service Park (που βρίσκεται στη διαδρομή του αγώνα, στο σχολείο -γήπεδο του Δ.Δ. Λάλα) και ο τερματισμός έμπροσθεν του Δημαρχείου της Αρχαίας Ολυμπίας στις 15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου