Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Θρίλερ με περίεργη πτήση ελικοπτέρου πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα



Πλήθος φωτογραφιών από την 117 Π.Μ.

και την Ιόνια Οδό έχουν μπει στο «μικροσκόπιο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, το περασμένο Σάββατο ελικόπτερο τύπου Eurocopter AS350 Écureuil, που ήταν ενοικιασμένο από αλβανικής καταγωγής μεσάζοντα, είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης για να πετάξει πάνω από το Λουτράκι, ωστόσο βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δια ασυρμάτου ο χειριστής κλήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή και οδηγήθηκε στην αεροπορική βάση των Μεγάρων. Εκεί συνελήφθησαν ο Γερμανός χειριστής, ένας Γάλλος επιβάτης και ένα άλλο άτομο, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Νεότερη ενημέρωση:
Φωτογράφιζαν την Ιόνια
Κατά την έρευνα βρέθηκαν στο ελικόπτερο συστήματα καταγραφής εικόνας, τα οποία έχουν αποσταλεί για εξέταση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πλήθος φωτογραφικού υλικού τόσο από την 117 Π.Μ. όσο και από την Ιόνια Οδό. Κατά πληροφορίες το ελικόπτερο έχει καθηλωθεί σε ένα από τα υπόστεγα της αεροπορικής βάσης Μεγάρων ενώ στις έρευνες εμπλέκεται και η ΕΥΠ η οποία όμως αποχώρησε από τις έρευνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανώτεροι αξιωματικοί της 117ΠΜ  δηλώνουν άγνοια για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Τι λέει η εταιρεία
Σύμφωνα τέλος με νεότερες πληροφορίες το ελικόπτερο ανήκει στην εταιρεία VIVA HELICOPTER και οι επιβαίνοντες φωτογράφιζαν την Ιόνια Οδό, χωρίς όμως να έχουν ζητήσει άδεια. Η εταιρεία βρίσκεται στην διαδικασία της έκδοσης αδείας και οι πτήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου