Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Νέο βίντεο με αναχαίτιση UFO από αμερικανικά μαχητικά δόθηκε στη δημοσιότηταΠέμπτη, 15 Μαρτίου, 2018

Το φως της δημοσιότητας είδε νέο βίντεο με αναχαίτιση UFO από μαχητικό του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, λίγους μήνες μετά από αντίστοιχες δημοσιεύσεις από τους New York Times, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Το νέο αυτό βίντεο βρέθηκε στα χέρια της To the Stars Academy of Arts and Science, εταιρείας που ασχολείται με την επιστημονική έρευνα και τα media. Το συγκεκριμένο συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ το 2015.
«Τι στο διάολο είναι αυτό το πράγμα;» ακούγεται πιλότος να λέει στο συγκεκριμένο βίντεο. «Κοίτα το πώς πετάει!» προσθέτει.
Σύμφωνα με την TTSA, πρόκειται για ένα «αυθεντικό βίντεο του Πενταγώνου που παρουσιάζει την υψηλών ταχυτήτων πτήσης ενός άγνωστου αεροσκάφους σε χαμηλό ύψος». Υπενθυμίζεται πως το Πεντάγωνο των ΗΠΑ έχει επιβεβαιώσει πως η αμερικανική κυβέρνηση είχε ειδικό πρόγραμμα για τη διερεύνηση των UFO (ΑΤΙΑ – Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) μέχρι το 2012.
Σε σχετικό άρθρο του στην Washington Post την Παρασκευή, ο Κρις Μέλον, σύμβουλος της TTSA και πρώην αναπληρωτής υφυπουργός Άμυνας, αρμόδιος για τον τομέα των πληροφοριών, στις κυβερνήσεις Κλίντον και Μπους, καταφέρθηκε εναντίον αυτού που χαρακτήρισε έλλειψη έρευνας σχετικά με το τι μπορεί να απεικονίζουν τα συγκεκριμένα βίντεο. «Δεν έχουμε ιδέα τι είναι πίσω από αυτά τα περιστατικά, επειδή δεν διερευνούμε…κανείς δεν θέλει να γίνει “ο τύπος με τους εξωγήινους” στη γραφειοκρατία της εθνικής ασφάλειας, κανείς δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν ή να τον παραγκωνίσουν επειδή τραβά την προσοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα».
Πηγή: huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου