Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Θεοδωράκης για Novartis: Το πολιτικό σύστημα δεν είναι άμοιρο ευθυνών

Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Θεοδωράκης για Novartis: Το πολιτικό σύστημα δεν είναι άμοιρο ευθυνών Κυριακή, 4 Μαρτίου, 2018
«Το πολιτικό σύστημα δεν είναι άμοιρο ευθυνών, στην καλύτερη περίπτωση ήξερε και δεν μίλαγε, στη χειρότερη κάποιοι είναι μπλεγμένοι», επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, για την υπόθεση Novartis, στη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

«Λέω, λοιπόν, ότι οι υπουργοί, ακόμα και οι πρωθυπουργοί, όσοι ασκούν εξουσία, θα πρέπει να θεωρούνται, προφανώς, αθώοι και να δούμε τα στοιχεία που τους κάνουν ενόχους -αν τους κάνουν- αλλά θα πρέπει να είναι ανοιχτοί σε οποιοδήποτε έλεγχο, χωρίς να δαιμονοποιούν τις δικαστικές έρευνες», συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης.
Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι πιστεύει πως άφησε τους ανθρώπους του στη λογική «βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε- έξι» και σημείωσε: «Πιστεύω επισπεύσανε τη διαδικασία των δικαστών και προσθέσανε και μερικά ενοχλητικά ονόματα που τους μπαίνουνε πολύ στο μάτι».

Σε ό,τι αφορά το Ποτάμι, τόνισε πως αναζητά τον τρίτο πολιτικό δρόμο και υπογράμμισε: «Προσπαθώ να παράγω, με λάθη, κάτι καινούργιο. Όταν είσαι σε μία χώρα καθημαγμένη, όταν υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα κρίσης, όταν υπάρχει ένα πολιτικό αδιέξοδο, δεν μπορείς να λες ότι ο δρόμος που έχει χαραχτεί είναι ο σωστός δρόμος. Μήπως υπάρχει, λοιπόν, ένας άλλος δρόμος; Αυτό αναζητά το Ποτάμι, πότε με επιτυχία, πότε με αποτυχία».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου