Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Επιστολή με μικρό βλήμα αντιαεροπορικού όπλου στον Nίκο Κοτζιά

Κυριακή, 18 Μαρτίου, 2018

Με απειλητικό σημείωμα - Διεξάγονται έρευνες
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Επιστολή με μικρό βλήμα αντιαεροπορικού όπλου στον Nίκο ΚοτζιάΜια σφαίρα τυλιγμένη σε μια επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών και είχε παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό Νίκο Κοτζιά.

Η επιστολή αναφερόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και στο ζήτημα του Μακεδονικού που εκ των πραγμάτων έχει πάρει πάνω του ο υπουργός.
Όπως αποκαλύπτουν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» αν και δεν έχει γίνει γνωστό το όλο συμβάν, όπως και το αν λειτούργησε ή όχι το πλέγμα ασφαλείας που εντοπίζει την ύποπτη αλληλογραφία, η σφαίρα εστάλη αμέσως για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού (!) πυροβόλου όπλου ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας.
Παράλληλα για όλη την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα αλλά και ο Πρωθυπουργός.
Κουίκ: Ο Κοτζιάς δεν πτοείται από τις απειλές
«Θρασύδειλα ανθρωπάκια, ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς δεν πτοείται από τις απειλές σας. Θα προχωρήσει στην επίλυση θεμάτων που εκκρεμούσαν από έλλειψη πολιτικού θάρρους», τονίζει ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα απόδημου ελληνισμού, Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τη νέα απειλητική επιστολή με με τη σφαίρα, που έστειλαν στον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά.

«Η Ελλάδα θα καταστεί η αδιαμφισβήτητη ηγετική δύναμη της περιοχής, αποδεικνύοντας ότι πράγματι είναι & πυλώνας σταθερότητας», προσθέτει ο κ. Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου