Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ελληνικής καταγωγής ο νέος αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Michael McCormack



Παρασκευή 2 Μαρτίου, 2018
Ο κ. Michael McCormack (AP Photo/Rod McGuirk).
ΚΑΜΠΕΡΑ. Ελληνικής καταγωγής είναι ο νέος αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Michael McCormack. Ο κ. McCormack ανέλαβε καθήκοντα αφού ο προκάτοχός του παραιτήθηκε εν μέσω κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.
Το όνομα του κ. McCormack είχε αναδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν λόγω της υπόθεσης με πολιτικούς, διπλής υπηκοότητας στην Αυστραλία.
Ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του, γεννήθηκε στην Ακράτα Αχαΐας, στην Ελλάδα, ωστόσο, ο ίδιος δεν εγγράφηκε ποτέ στην ελληνική πρεσβεία της Αυστραλίας, κάτι που θα του έδινε τη διπλή υπηκοότητα και βάσει του νόμου δεν θα είχε τη δυνατότητα να εκλεγεί στο εθνικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με την The Daily Advertiser.

(AP Photo/Rod McGuirk)

Ο κ. McCormack είναι πρώην υπουργός για θέματα Βετεράνων και ως ηγέτης του κόμματος των «Εθνικών», είναι αναπληρωτής πρωθυπουργός, λόγω της συμφωνίας συγκυβέρνησης που υπάρχει με το κόμμα του πρωθυπουργού, Malcolm Turnbull.
«Θέλω να καταστήσω βέβαιο πως οι άνθρωποι ξέρουν πως με εμένα θα έχουν ένα μαχητή. Εχω μία τεράστια πρόκληση εμπρός μου», δήλωσε ο 53χρονος κ. McCormack, 53, ο οποίος θα αναλάβει και τα χαρτοφυλάκια Υποδομών και Μεταφορών.
Πηγή: «Associated Press», ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου