Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Ελληνικής καταγωγής ο νέος αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Michael McCormackΠαρασκευή 2 Μαρτίου, 2018
Ο κ. Michael McCormack (AP Photo/Rod McGuirk).
ΚΑΜΠΕΡΑ. Ελληνικής καταγωγής είναι ο νέος αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Michael McCormack. Ο κ. McCormack ανέλαβε καθήκοντα αφού ο προκάτοχός του παραιτήθηκε εν μέσω κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.
Το όνομα του κ. McCormack είχε αναδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν λόγω της υπόθεσης με πολιτικούς, διπλής υπηκοότητας στην Αυστραλία.
Ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του, γεννήθηκε στην Ακράτα Αχαΐας, στην Ελλάδα, ωστόσο, ο ίδιος δεν εγγράφηκε ποτέ στην ελληνική πρεσβεία της Αυστραλίας, κάτι που θα του έδινε τη διπλή υπηκοότητα και βάσει του νόμου δεν θα είχε τη δυνατότητα να εκλεγεί στο εθνικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με την The Daily Advertiser.

(AP Photo/Rod McGuirk)

Ο κ. McCormack είναι πρώην υπουργός για θέματα Βετεράνων και ως ηγέτης του κόμματος των «Εθνικών», είναι αναπληρωτής πρωθυπουργός, λόγω της συμφωνίας συγκυβέρνησης που υπάρχει με το κόμμα του πρωθυπουργού, Malcolm Turnbull.
«Θέλω να καταστήσω βέβαιο πως οι άνθρωποι ξέρουν πως με εμένα θα έχουν ένα μαχητή. Εχω μία τεράστια πρόκληση εμπρός μου», δήλωσε ο 53χρονος κ. McCormack, 53, ο οποίος θα αναλάβει και τα χαρτοφυλάκια Υποδομών και Μεταφορών.
Πηγή: «Associated Press», ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου