Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Οδυνηρές αποφάσεις: Διακοπή του πρωταθλήματος, διετές Grexit για τις ομάδες

Τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση

Οδυνηρές αποφάσεις: Διακοπή του πρωταθλήματος, διετές Grexit για τις ομάδεςΝέα δεδομένα για το ελληνικό ποδόσφαιρο δημιουργούνται πλέον μετά τα ντροπιαστικά γεγονότα της Τούμπας. Η κυβέρνηση, υπό το βάρος των όσων έχουν καταγραφεί, με την εισβολή στο γήπεδο, το όπλο του Ιβάν Σαββίδη, τις απειλές στους διαιτητές και το κλίμα τρόμο, καλείται να πάρει πολύ οδυνηρές αποφάσεις. Τις οποίες και προανήγγειλε χθες ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.
Αυτήν την ώρα ο υφυπουργός Αθλητικού Γιώργος Βασιλειάδης βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου όπου έχει σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
Δυστυχώς, το έγκλημα της Τούμπας, αλλά και όσα προηγήθηκαν με την σκανδαλώδη απόφαση της μη τιμωρίας του ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι θα τα πληρώσει το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλες οι ομάδες, ίσως και η Εθνική.
Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν θα υπάρξει οριστική διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και ποδοσφαιρικό Grexit διετίας για όλες τις ομάδες, πλην της Εθνικής. Την είδηση μεταδίδει και η ΕΡΑ Σπορ η οποία τονίζει ότι από το πρωί γίνονται συσκέψεις για το θέμα αυτό καθώς και επαφές των ελληνικών παραγόντων με την UEFA.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το κρατικό αθλητικό ραδιόφωνο, και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ληφθεί η απόφαση να μη δηλωθούν του χρόνου οι ελληνικές ομάδες για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου. 
Οι ελληνικές ομάδες να μην συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της UEFA (Champions League, Europa League) αλλά η Πολιτεία θέλει να διασφαλίσει ότι η Εθνική ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα με τη συμμετοχή της στους αγώνες του Nation League. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου