Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Παππάς: Ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να λυπάται για τη θητεία του ως ΥΠΟΙΚ

Απάντηση μετά τις δηλώσεις για Novartis

Παππάς: Ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να λυπάται για τη θητεία του ως ΥΠΟΙΚ
«Ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να λυπάται για τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών, τότε που η χώρα έχασε 150.000 θέσεις εργασίας», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, σχολιάζοντας την αναφορά του τελευταίου ότι «λυπάται για την Ελλάδα», με αφορμή την υπόθεση Novartis
«Ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να λυπάται για τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών, τότε που η χώρα έχασε 150.000 θέσεις εργασίας», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, σχολιάζοντας την αναφορά του τελευταίου ότι «λυπάται για την Ελλάδα», με αφορμή την υπόθεση Novartis.
«Θα σας έλεγα, επίσης, ότι είναι ασυμβίβαστο το να χρησιμοποιεί κανείς την ιδιότητα του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας για να αναφέρεται σε προσωπικές υποθέσεις που έχει με τη δικαιοσύνη. Αυτά τα δύο πράγματα δεν νομίζω ότι μπορούν να συμβιβάζονται και ο καθένας θα πρέπει να το διπλοσκεφτεί. Θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αν ο καθένας από εμάς από το πόστο στο οποίο βρίσκεται καθόταν και κοίταζε τη δουλειά του και το δικό του "χαρτοφυλάκιο"», τόνισε ο κ. Παππάς στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου