Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Απέβαλε τον ΠΑΟΚ η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων

Τετάρτη, 14 Μαρτίου, 2018

Απέβαλε τον ΠΑΟΚ η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών ΣυλλόγωνΑπό την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων προέκυψε η πρώτη τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα την Κυριακή και ιδιαίτερα για τη συμπεριφορά που είχε ο πρόεδρός του Ιβάν Σαββίδης, όπου εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας όπλο στη ζώνη του.

Όπως αποφάσισαν –ομόφωνα- τα συμβούλια και το διοικητικό συμβούλιο της ECA (European Club Association), στην οποία συμμετέχουν 230 μέλη από 54 ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ενώσεις, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους στον ΠΑΟΚ προκειμένου «να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη Ομοσπονδία «επηρεάζει» σε σημαντικό βαθμό και τις αποφάσεις των διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών, που αναμένεται να επιληφθούν και αυτές του θέματος άμεσα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ECA:

«Η ECA καταδικάζει την συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, στην διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Το συμβούλιο της ECA αλλά και η εκτελεστική της επιτροπή αποφάσισαν να διαγράψουν τον ΠΑΟΚ, με την απόφαση να έχει άμεση ισχύ. Στόχος της ECA είναι να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων, όπως επίσης και τους κανόνες πάνω στους οποίους έχει οικοδομηθεί και βασίζεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η τιμωρία παραμένει μέχρι νεοτέρας και νέα συζήτηση θα γίνει στο συμβούλιο της ECA στις 27 Μαρτίου στην Ρώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου