Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Αμαλιάδα: Ανάσα με τρίμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο


Σάββατο, 17 Μαρτίου, 2018

Όπως ενημερώθηκε εγγράφως ο Δήμος Ήλιδας από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, δόθηκε παράταση έως τις 18 Ιουνίου 2018 στην ημερομηνία λήξης της συλλογής δηλώσεων Κτηματογράφησης για την πόλη της Αμαλιάδας.
Η επίσημη παράταση έρχεται σε συνέχεια των ενεργειών του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος έγκαιρα είχε ενημερώσει τους υπευθύνους του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ για την μικρή προσέλευση των δημοτών να δηλώσουν τα ακίνητα τους.
Συγκεκριμένα μόλις το 9-10 % άγγιζαν  οι  δηλώσεις που είχαν υποβληθεί μέχρι τις αρχές της εβδομάδος στην Αμαλιάδα  για την ένταξη στο Εθνικό Κτηματολόγιο, την στιγμή που τα προεκτιμούμενα δικαιώματα για την συγκεκριμένη σύμβαση αγγίζουν τα 91.258 και επισήμως η προθεσμία υποβολής λήγει στις 19 Μαρτίου, δηλαδή θα έληγε σε τρείς  μέρες!
Και είναι γεγονός ότι σε καθημερινή βάση επικρατεί το αδιαχώρητο στο γραφείο του Κτηματολογίου στην οδό Ερμού. Μπορεί η υποβολή δηλώσεων να ξεκίνησε εντός του περασμένου Δεκεμβρίου,  ωστόσο οι περισσότεροι άρχισαν να υποβάλλουν δηλώσεις εντός του Φεβρουαρίου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την τακτική των Ελλήνων να είναι… της τελευταίας στιγμής!
Το αποτέλεσμα βέβαια είναι ότι οι πολίτες στήνονται με τις ώρες στις ουρές προκειμένου να εξυπηρετηθούν και πολλές φορές δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβουν να εξυπηρετηθούν σε μία ημέρα, ενώ υπάρχουν και παραδείγματα ότι πολλοί πηγαίνουν από πολύ νωρίς το πρωί και στήνονται έξω από το γραφείο του Κτηματολογίου για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν νούμερο για να έχουν μία ικανοποιητική σειρά. Προχθές ηλικιωμένη κυρία λιποθύμησε περιμένοντας στη σειρά. Οι υπάλληλοι με την σειρά τους κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Η προθεσμία που δόθηκε δίνει μια ανάσα σε όλους.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου