Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Για την Ελλάδα


Φίλες και Φίλοι, 
καλούμεθα ύστερα από 25 χρόνια να υπερασπίσουμε για άλλη μία φορά τα δίκαια της Ελλάδας... για το ίδιο θέμα. 

Το 1992 κάναμε πολλά διαβήματα σαν Οργανωμένη Ομογένεια, σαν Αμερικανοί Πολίτες, αλλά, και σαν Έλληνες Πολίτες. Πήγαμε στο Λευκό Οίκο από τη Βοστώνη ολονυχτίς και μέσα σε καταρρακτώδη βροχή. Ενωθήκαμε με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες από διάφορα μέρη των ΗΠΑ και φωνάξαμε με μιά φωνή “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”.  
Κάναμε διαβήματα στα 5 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Το Δεκέμβριο του 1993 πήγαμε και φωνάξαμε δυνατά στα Ηνωμένα Έθνη 
“Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”.

Οι αγώνες δεν σταμάτησαν εκεί αλλά συνέχεια “παρενοχλούσαμε” τους πολιτικούς των ΗΠΑ, αυτούς που ψηφίζουμε δηλαδή, να ψηφίζουν υπέρ της Ελλάδας μας και πετύχαμε.
Αλλά, διάφοροι παράγοντες και πολιτικοί απέτυχαν να τελειώσει το θέμα με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Έτσι για άλλη μιά φορά καλούμεθα να υπερασπιστούμε την Μακεδονία μας, την Κυριακή, 18 Μαρτίου, 2018 πάλι στα Ηνωμένα Έθνη.

Τη Μακεδονία που στο παρελθόν μερικοί “άμυαλοι” έγραφαν τις πρώτες δεκαετίες του 19ου αιώνα στις φυλλάδες της εποχής στη Βόρειο Ελλάδα, αλλά και στην Αθήνα ότι δεν είναι Έλληνες αλλά Μακεδόνες! Συγχωρούμε αλλά δεν λησμονούμε.

Η Ελληνική Διασπορά ανά το Κόσμο, όπως Αυστραλία, Καναδά και πάνω από όλα ο Ελληνισμός της Αμερικής, ο μεγαλύτερος Σύμμαχος της Ελλάδας, ενδιαφέρθηκε και ενδιαφέρετε για την Ελλάδα.  Πήγαμε στα Ηνωμένα ΕΘΝΗ για την Κύπρο, κάναμε συλλαλητήρια και διαδηλώσεις να επιβληθεί ΕΜΠΑΡΓΚΟ όπλων στην Τουρκία και το πετύχαμε.  Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδας και ποιο κόμμα είναι στην εξουσία. Μας ενδιαφέρει ολόκληρη η Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι τη Κρήτη και από την Κέρκυρα-Ήπειρο μέχρι τη Ρόδο, το Καστελόριζο, την Κύπρο, από τη Ζάκυνθο μέχρι τη Χίο, τη Λέσβο, τη Σάμο.

Εάν κατά καιρούς υπάρχουν “ζαβοί” πολιτικοί και ερασιτεχνική διπλωματία δεν φταίμε εμείς οι Ομογενείς αλλά αυτοί που συνθηκολογούν για τη καρέκλα τους και πως να είναι στην εξουσία ανεξάρτητα το πόσο κακό κάνουν στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Ευθύνες υπάρχουν. Αλλά δεν είναι η ώρα για να αποδοθούν οι ευθύνες.  Είναι η ώρα της υπευθυνότητας. Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ενώσουμε τις φωνές μας και όλοι μαζί με τους συγγενείς, γείτονες, φίλους και Φιλέλληνες να βρεθούμε όλοι μαζί στα Ηνωμένα Έθνη την Κυριακή, 18 Μαρτίου, 2018.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου