Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Το παραλάλημα του Λαλάκου


Του Θεοδώρου Καλμούκου



Από τη συνάντηση των στελεχών της Παμακεδονικής κυρίων Στέλιου Κυριμλή, Δημήτρη Φιλιππίδη και Δημήτρη Χατζή με υπουργό εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά στην Ουάσιγκτον. Διακρίνονται ο πρέσβης κ. Θεοχάρης Λαλάκος και ο πρόξενος κ. Δημήτρης Αγγελασόπουλος Φωτογραφία ευγενώς παραχωρηθείσα από κ. Στέλιο Κυριμλή
Οπως έδειξαν τα πράγματα, ο εξοχότατος κ. πρέσβης της φιλτάτης ημών Ελλάδος κ. Θεοχάρης Λαλάκος όταν άνοιξε το στόμα του και λάλησε καθ’ υπόδειξη προφανώς των Αθηνών, αφού ο άνθρωπος είναι υπάλληλος εντολοδόχος, για το Μακεδονικό και τα συλλαλητήρια δεν υπολόγισε καλά πως άγγιξε τις πολύ λεπτές χορδές της καρδιάς της Ομογένειας για τα εθνικά θέματα γενικώς.
Και το θέμα είναι ότι λάλησε ή παραλάλησε εκεί που δεν όφειλε, δηλαδή στην Παμμακεδονική και την AHEPA, η οποία τώρα βγήκε με δακρύβρεκτο ανακοινωθέν για να τα συμμαζέψει ή αλλιώς να επιδοθεί σε διαχείριση βλάβης τουτέστιν damage control επί το αμερικανικότερο.
Δεν πήρε φαίνεται το μάθημά του ο κ. πρέσβης από τα αποκαλυπτήρια που του έκανε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Στέλιος Κυριμλής στη συνέντευξη του στον «Εθνικό Κήρυκα» στις 11 Ιανουαρίου 2018, σαν είπε πως «ο πρέσβης κ. Λαλάκος μου ζήτησε να κρατήσω χαμηλούς τόνους» και συμπλήρωσε πως «δεν μας ενδιαφέρει τι λέγει ο Λαλάκος και κανένας άλλος». Τόνισε δε, πως «η θέση μας είναι όλοι μας στις επάλξεις, όλοι μας τούτη τη στιγμή».
Και να θυμίσω σε όλους τους επιλήσμονες ή ξεχασιάρηδες που λένε κι οι κουλτουριάρηδες, πως από αυτή τη συνέντευξη και μετά άναψε η φωτιά, ξαναζεστάθηκαν οι καρδιές και είπαν εμπρός όλοι μαζί για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα, για το Εθνος. Ο κ. Λαλάκος όπως και οι λοιποί του σιναφιού πρέσβεις και πρόξενοι είναι περαστικοί και φευγαλέοι από την Ομογένεια, η οποία όμως θα μένει εδώ και θα συγκροτεί την άλλη Ελλάδα, τη μεγάλη, την προκομμένη και τίμια και πετυχημένη. Αν δεν του αρέσει του κ. Λαλάκου ή οποιουδήποτε άλλου πρόξενου, δεν έχουν παρά να απέλθουν. Ετσι τόσο απλά.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου