Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Ξεσηκώθηκε η Ομογένεια της Νέας Αγγλίας

Δευτέρα, 5 Μαρτίου, 2017

Ανεβαίνει καθημερινά ο αριθμός των Λεωφορείων που θα πάνε στις 18 Μαρτίου στο συλλαλητήριο έξω από τα Ηνωμένα Έθνη.
Η ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Οι συντονισμένες ενέργειες της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, της Παμακεδονικής Αμερικής, των Ελληνικών Ομοσπονδιών ανά την Αμερική και των Σωματείων και Κοινοτήτων έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώνει το ενδιαφέρον συμμετοχής στο Συλλαλητήριο της Νέας Υόρκης την Κυριακή 18 Μαρτίου.
Από πόλεις της Νέας Αγγλίας καταφτάνουν μηνύματα ομογενών που θέλουν να δώσουν το παρόν στο συλλαλητήριο με τις Ελληνικές τους σημαίες, τα πανό, τις παραδοσιακές Ελληνικές φορεσιές.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ. Βασίλειος Καυκάς από το Worcester, Massachusetts (Γούστερ) που μίλησε τόνισε ότι θα υπάρχει θέση για όλους που θέλουν να πάνε στο συλλαλητήριο. 

 Χθες βράδυ προστέθηκαν λεωφορεία από το Lowell, το Cambridge, το Boston, το Quincy ενώ γίνονται προσπάθειες να φύγουν λεωφορεία και από άλλες πόλεις όπως το Lynn, Peabody, Woburn, Watertown, Somerville και αλλού.
Την Κυριακή 11 Μαρτίου θα γίνει συγκέντρωση και ομιλία στο Manchester, NH.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου