Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Σε μία εβδομάδα από σήμερα θα γίνει το ΣΥΛΛΑΛHΤHΡΙΟ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ;

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι φεύγουν δέκα λεωφορεία από την περιοχή της Βοστώνης για τα Ηνωμένα Έθνη όπου από τις 12:00 το μεσημέρι της άλλης Κυριακής μέχρι τις 3:00 το απόγευμα Έλληνες και Ελληνίδες των ΗΠΑ θα βροντοφωνάξουν με μιά φωνή Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
File:GreekFlag-waving.svgΣε αντίθεση με όσα μας λένε οι “φίλοι” Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι αλλά και κυβερνητικοί παράγοντες της Ελλάδας και πολιτικοί που για την καρέκλα είναι έτοιμοι να πάνε ενάντια στο λαό. Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ήταν μία αρχή, το συλλαλητήριο στην Αθήνα ήταν η συνέχεια και η Νέα Υόρκη είναι ακόμα πιό πολύ σημαντικό, έκεί στον ΟΗΕ.
Πρέπει όλος ο Ελληνισμός να ενώσει τη φωνή του.
Εάν σήμερα είναι το όνομα Μακεδονία, αύριο μπορεί να είναι η Θράκη, η Κρήτη, η Ήπειρος.

Σε συνεργασία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) και της Παμακεδονικής ένωσης Αμερικής τα λεωφορεία θα φύγουν από πόλεις όπως: Boston, Quincy, Cambridge, Lowell, Brookline, Worcester...
Ο κόσμος πρέπει να βρίσκεται στο χώρο όπου θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία στις 6:00πμ της Κυριακής, 18 Μαρτίου και λίγα λεπτά αργότερα θα αναχωρήσουν για τα Ηνωμένα Έθνη. Στο Connecticut θα γίνει μία στάση και από εκεί στα Ηνωμένα Έθνη στο Manhattan, NY.

Εξασφαλίστε βαριά ρούχα και υλικό, όπως σημαίες και πανό. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι σημαίες δεν πρέπει να έχουν ξύλινα η μεταλλικά κοντάρια. Μετά το συλλαλητήριο τα λεωφορεία θα πάνε στην Αστόρια για φαγητό και θα αναχωρήσουν στις 8:00μμ για τη Βοστώνη.
Για να κλείσετε θέσεις και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε αμέσως με τους συντονιστές κ.κ. Βασίλειο Βασιλειάδη, Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης: 781-249-7171, Γεώργιο Παπαδόπουλο 781-944-2187, Ιωάννη Κατσαρό 508-333-8414.
Εμείς θα είμαστε εκεί, εσείς; Για την Ελλάδα, Για τη Μακεδονία μας.

“Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, εάν οι Σκοπιανοί πάρουν το όνομα εμείς θα έχουμε ευθύνη... “

Όλοι μαζί, την Κυριακή 18 Μαρτίου στα Ηνωμένα Έθνη. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου