Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Προκλητικός σύμβουλος του Ερντογάν απειλεί με χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο

«Αν τολμάτε μπείτε»

Προκλητικός σύμβουλος του Ερντογάν απειλεί με χτύπημα στην Ανατολική ΜεσόγειοΔευτέρα, 5 Μαρτίου, 2017
Ιδιοκτησία της Τουρκίας θεωρεί την κυπριακή ΑΟΖ ο επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, και προειδοποιεί ότι η Αγκυρα θα επιτεθεί σε οποιονδήποτε αποστείλει στην περιοχή γεωτρύπανο για να κάνει έρευνες ή να επιχειρήσει να εξορύξει υδρογονάνθρακες.

Σύμφωνα με το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων, ο Γιγίτ Μπουλούτ σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης TRT ανέφερε ότι «η ΕΝΙ προσπαθεί να μπει στην ΑΟΖ της Κύπρου με δύο ιταλικές φρεγάτες και για τρεις εβδομάδες το τουρκικό ναυτικό δεν τις αφήνει να πάνε».

«Βλέπετε το θράσος; Οι Ελληνοκύπριοι τους δίνουν τον διαγωνισμό και οι ιταλικές φρεγάτες έρχονται και προσπαθούν να βάλουν το γεωτρύπανο μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Εάν έχετε το θάρρος μπείτε. Το λέω καθαρά. Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι' αυτό» σημείωσε.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου