Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Η Ευρωπαϊκή Ενωση ανακαλεί τον πρεσβευτή της στη Μόσχα

Κίνηση στήριξης της Βρετανίας

Η Ευρωπαϊκή Ενωση ανακαλεί τον πρεσβευτή της στη Μόσχα
Πρόκειται για συμβολικό κίνηση στήριξης της Βρετανίας από την ΕΕ στην υπόθεση δηλητηρίασης του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Η Ευρωπαϊκή Ενωση αποφάσισε τα ξημερώματα της Παρασκευής ν’ ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στη Μόσχα για διαβουλεύσεις, σύμφωνα με τρεις διπλωμάτες. 
Πρόκειται για συμβολική κίνηση στήριξης της Βρετανίας στις κατηγορίες της κατά της Ρωσίας ως υπεύθυνης για τη δηλητηρίαση του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ.
«Ανακαλείται για διαβουλεύσεις», ανέφερε ένας από τους διπλωμάτες.
Προηγήθηκε η ομόφωνη δήλωση των «28» για πιθανή ανάμειξη της Ρωσίας στη δηλητηρίαση του Σκριπάλ, με την οποία οι ηγέτες των κρατών-μελών της ΕΕ συντάσσονταν με τη Βρετανία στο θέμα.
Αυτή τη στιγμή, ο γερμανός διπλωμάτης Μάρκους Εντερερ είναι ο επικεφαλής της διπλωματικής αντιπροσωπείας της ΕΕ στη Ρωσία.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου