Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Απίστευτες εικόνες: Ο Ιβάν Σαββίδης εχει πάνο του πιστόλι ενώ έχει εισβάλλει στο γήπεδο

Σοκ και δέος στην Τούμπα, δείρε το βίντεο, με ένα κλικ στη πρώτη φωτογραφία

00:55
00:55
Απίστευτο κι όμως αληθινό στο ελληνικό ποδόσφαιρο που πέφτει όλο και πιο χαμηλά. Ενας πρόεδρος ομάδας εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο, ανεξαρτήτως αν έχει δίκαιο ή άδικο. 
Δεν έχει καμιά θέση στο γήπεδο. 
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, έκανε έφοδο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας απειλώντας θεούς και δαίμονες, ωστόσο είχε όπλο μέσα σε θήκη της ζώνης του.
Κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία. Κοιτάξτε τον Ιβάν Σαββίδη, την ώρα που έχει… μπουκάρει πλέον στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας θεούς και δαίμονες, έχει στην τσέπη του ένα περίστροφο. 

Eνα περίστροφο μέσα στη θήκη του. O Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με όλη την ασφάλεια που ήταν δίπλα του κάθε στιγμή. Σε κάποια στιγμή έφυγε το σακάκι από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και αποκαλύφθηκε το περίστροφο που είχε στη μέση. To χειρότερο είναι ότι, όπως φαίνεται στα πλάνα από το συνδρομητικό κανάλι, την ώρα την επίθεσης στο διαιτητή (σ.σ. οι άνθρωποι της ΑΕΚ λένε ότι ο Σαββίδης φώναξε στον Κομίνη «είσαι νεκρός») ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρει το χέρι του πάνω στο περίστροφο.
Συνθήκες... Κολομβίας με απλά λόγια.
Δείτε εδώ περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου