Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Απίστευτες εικόνες: Ο Ιβάν Σαββίδης εχει πάνο του πιστόλι ενώ έχει εισβάλλει στο γήπεδο

Σοκ και δέος στην Τούμπα, δείρε το βίντεο, με ένα κλικ στη πρώτη φωτογραφία

00:55
00:55
Απίστευτο κι όμως αληθινό στο ελληνικό ποδόσφαιρο που πέφτει όλο και πιο χαμηλά. Ενας πρόεδρος ομάδας εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο, ανεξαρτήτως αν έχει δίκαιο ή άδικο. 
Δεν έχει καμιά θέση στο γήπεδο. 
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, έκανε έφοδο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας απειλώντας θεούς και δαίμονες, ωστόσο είχε όπλο μέσα σε θήκη της ζώνης του.
Κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία. Κοιτάξτε τον Ιβάν Σαββίδη, την ώρα που έχει… μπουκάρει πλέον στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας θεούς και δαίμονες, έχει στην τσέπη του ένα περίστροφο. 

Eνα περίστροφο μέσα στη θήκη του. O Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με όλη την ασφάλεια που ήταν δίπλα του κάθε στιγμή. Σε κάποια στιγμή έφυγε το σακάκι από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και αποκαλύφθηκε το περίστροφο που είχε στη μέση. To χειρότερο είναι ότι, όπως φαίνεται στα πλάνα από το συνδρομητικό κανάλι, την ώρα την επίθεσης στο διαιτητή (σ.σ. οι άνθρωποι της ΑΕΚ λένε ότι ο Σαββίδης φώναξε στον Κομίνη «είσαι νεκρός») ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρει το χέρι του πάνω στο περίστροφο.
Συνθήκες... Κολομβίας με απλά λόγια.
Δείτε εδώ περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου