Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο Τραμπ απέπεμψε τον Τίλερσον από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Νέος υπουργός Εξωτερικών ο Μάικ Πομπέο της CIA

Απόφαση βόμβα: Ο Τραμπ απέπεμψε τον Τίλερσον από το Στέιτ ΝτιπάρτμεντΟ αμερικανός πρόεδρος Donald Trump ήθελε μία νέα ομάδα να αναλάβει εν όψει των συνομιλιών με τη Βόρεια Κορέα και λόγω ποικίλων διεθνών διαπραγματεύσεων για τις εμπορικές συναλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη, εξήγησε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου μετά την αποπομπή του υπουργού Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον και τον διορισμό του διευθυντή της CIA Μάικ Πομπέο στη θέση του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Ο Τραμπ δήλωσε σίγουρος ότι ο Πομπέο «είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά σε αυτήν την κρίσιμη καμπή», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Με ένα tweet, μάλιστα, ο αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε τη νέα θέση του Πομπέο.
«Ο Μάικ Πομπέο, επικεφαλής της CIA θα γίνει ο νέος μας υπουργός Εξωτερικών. Θα κάνει απίθανη δουλειά! Η Τζίνα Χάσπελ θα γίνει η νέα διευθύντρια της CIA και η πρώτη γυναίκα στη θέση αυτή. Συγχαρητήρια σε όλους!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter ανακοινώνοντας την αποπομπή του υπουργού Εξωτερικών, τον διορισμό του νέου επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και της νέας επικεφαλής της CIA  στο tweet του.
«Η Τζίνα Χάσπελ, η αναπληρώτρια διευθύντρια της CIA, επελέγη να αντικαταστήσει τον διευθυντή (Μάικ) Πομπέο και θα είναι η πρώτη διευθύντρια της CIA, ένα ιστορικό ορόσημο. Ο Μάικ (Πομπέο) και η Τζίνα (Χάσπελ) έχουν συνεργαστεί για πάνω από έναν χρόνο και έχουν αναπτύξει βαθύ, αμοιβαίο σεβασμό», ανέφερε ο Τραμπ σε δήλωσή του προς την Washington Post. 
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η ίδια η Χάσπελ σε ανακοίνωσή της δήλωσε ενθουσιασμένη με την προαγωγή της. 
«Ύστερα από 30 χρόνια ως αξιωματούχος στη CIA, ήταν τιμή μου που υπηρέτησα ως αναπληρώτρια διευθύντρια δίπλα στον Μάικ Πομπέο τον περασμένο χρόνο», ανέφερε η Χάσπελ, σύμφωνα με την Washington Post. «Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ για την ευκαιρία», δήλωσε η Χάσπελ, και εξέφρασε την ελπίδα να φανεί αντάξια «της εμπιστοσύνης του σε εμένα, να με επιλέξει για τη θέση της επόμενης διευθύντριας της CIA».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου