Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Αυτή είναι η βίλα του ζεύγους Αντωνοπούλου - Παπαδημητρίου στη Σύρο

Πολυτελές οίκημα



Στην περιοχή "Καλαμίσια", μεταξύ Ερμούπολης και Αζολίμνου, βρίσκεται η πολυτελής βίλα της Ράνιας Αντωνοπούλου και του Δημήτρη Παπαδημητρίου στη Σύρο. Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες περιοχές του νησιού.
Η εξοχική βίλα του πλουσιότερου ζεύγους της κυβέρνησης, έχει εμβαδόν 300 τ.μ., με βοηθητικούς χώρους 180 τ.μ. και πισίνα 80 τ.μ., σε οικόπεδο 4.950 τ.μ. και θέα το… απέραντο γαλάζιο.

H Ράνια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου απομακρύνθηκαν από την κυβέρνηση, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι η πρώην – πλέον- αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας έπαιρνε 12.000 ευρώ τον χρόνο για να πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού της. 

Το πόθεν έσχες

Η ίδια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, είναι το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης, σύμφωνα με το πόθεν έσχες τους που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 7 Δεκεμβρίου 2017.

Ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, έχει χαρτοφυλάκιο με μετοχές και επενδυτικά προϊόντα που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημητρίου ανέρχεται στα 2.725.881 δολάρια, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του. Το χαρτοφυλάκιο αυτό, το κατείχε το 2015, όταν δεν είχε ακόμα υπουργοποιηθεί. Την ίδια χρονιά, δήλωσε εισοδήματα 453.429 δολάρια.

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και σύζυγος του κ. Παπαδημητρίου, Ράνια Αντωνοπούλου, κατείχε μετοχές 340.000 δολαρίων σε χρηματιστήρια και καταθέσεις ύψους 11.400 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες.

Το ζευγάρι υπουργών, έχει από κοινού καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού 480.154 δολάρια.

Πηγή: Naxostimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου