Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

«Είμαστε Μακεδονία» λένε οι Σκοπιανοί. Νέα διαδήλωση στα Σκόπια

Ζητούν «Να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις»

Και οι Έλληνες "πολιτικοί" αγνοούν τα μηνύματα του Ελληνικού λαού ανά το κόσμο και είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους;

Άραγε έγειναν "εντολοδόχοι" της ΕΕ & ΗΠΑ;

«Είμαστε Μακεδονία»: Νέα διαδήλωση στα Σκόπια
Οι διαδηλωτές ζήτησαν από την κυβέρνηση της χώρας να διεκδικήσει στα Ηνωμένα Εθνη ψήφισμα που θα διασφαλίζει την αναγνώρισή της με το συνταγματικό της όνομα.Πηγή: ANA
Περίπου 5.000 πολίτες της ΠΓΔΜ διαδήλωσαν το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο αλλαγής της αποκαλούμενης συνταγματικής ονομασίας της χώρας.
Τη συγκέντρωση διοργάνωσε νεοσύστατη οργάνωση που αποκαλείται «Είμαστε Μακεδονία» και φέρεται να συνδέεται με οργανώσεις της διασποράς της ΠΓΔΜ.
Οι διαδηλωτές ζήτησαν ακόμη από την κυβέρνηση της χώρας να διακόψει τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ στη Ν.Υόρκη, και να διεκδικήσει στα Ηνωμένα Εθνη ψήφισμα που θα διασφαλίζει την αναγνώρισή της με το συνταγματικό της όνομα.
Η συγκέντρωση στα Σκόπια για το ζήτημα της ονομασίας ήταν η δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα.
Οπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, παρόμοιες διαδηλώσεις διοργανώθηκαν σήμερα Κυριακή σε πάνω από δέκα πόλεις του κόσμου όπου υπάρχει διασπορά της ΠΓΔΜ.
Η μεγαλύτερη από αυτές πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϋ, ενώ στη Μελβούρνη ορισμένοι εθνικιστές διαδηλωτές έκαψαν πόστερ του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, κατηγορώντας τον ότι «είναι έτοιμος να αποδεχτεί αλλαγή του ονόματος της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου