Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στον Πύργο, Ηλείας: Με σεβασμό στην ιστορική αλήθεια


Κυριακή, 18 Μαρτίου, 2018

Συνέντευξη τύπου για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Πύργου, παραχωρήθηκε χθες στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συλλαλητηρίου Γιώργο ΚουρκούταΚυριάκο Βασιλάρα και τον πρόεδρο των Πολεμιστών και Τραυματιών Κύπρου 1974 του νομού Ηλείας και επίσης μέλος της επιτροπής, Αθανάσιου Δασκόπουλου.
Συγκεκριμένα, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συλλαλητηρίου θέλησαν να ενημερώσουν τα τοπικά ΜΜΕ για την ετοιμότητα των Ηλείων πολιτών, μέσα από τα 50 και πλέον σωματεία που συμμετέχουν και το στηρίζουν. Ο φιλόλογος και μέλος της Επιτροπής Γιώργος Κουρκούτας, εστιάζοντας στο επερχόμενο συλλαλητήριο αναφέρθηκε στη σημασία του για τον κόσμο: «Εκδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο την αγάπη μας για την ελληνική ιστορία και το σεβασμό μας στην ιστορική αλήθεια. Με την παρουσία μας την Κυριακή το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίνουμε ένα μήνυμα ότι η ελληνική περιφέρεια με πρώτη την Ηλεία συμμετέχει στον κοινό αγώνα για τη Μακεδονία»…
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Πολεμιστών και Τραυματιών Κύπρου 1974 του νομού Ηλείας Αθανάσιος Δασκόπουλος, θέλησε να τονίσει την ιδιαίτερη στήριξη που έχει επιδείξει εξαρχής η Μητρόπολη Ηλείας για το συλλαλητήριο της Κυριακής, η οποία έχει βγάλει και ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι πρέπει να παρευρεθούν όλοι οι ιερείς της. Ακόμα, ο κ. Δασκόπουλος πραγματοποίησε κάλεσμα σε όλους τους Ηλείους να βγουν από τα σπίτια τους κρατώντας μια ελληνική σημαία και να δώσουν το παρόν με ειρηνική διάθεση για τη Μακεδονία. «Από τη μια, ο Μέγας Αλέξανδρος πάντα έλεγε ότι είναι ο Έλλην και από την άλλη στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην Αδριανούπολη και τους δυο λεβέντες αξιωματικούς μας, που βρίσκονται φυλακισμένοι από τους Τούρκους», τόνισε κλείνοντας ο κ. Δασκόπουλος.
Το παρόν στη συνέντευξη έδωσαν ακόμα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος, ο πρόεδρος τη Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας Νίκος Καρυώτης, ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ηλείας Ζώης Υφαντής, ο πρόεδρος των Ιεροψαλτών Ηλείας Νίκος Παπαδημητρίου και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου Χάρης ΜιχαλακόπουλοςΑγαθοκλής Κωτσάκης και Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου