Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 7ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του NBA κατά το «Forbes»




 Σάββατο, 10 Μαρτίου, 2018 
O Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ματς των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέζερς με τους Μιλγουόκι Μπακς, 21 Οκτωβρίου, 2017. (AP Photo/Tom Lynn)Tw
Το «Forbes» δημοσίευσε την λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους άσους του ΝΒΑ και στην 7η θέση, μαζί με τον Γκρίφιν, βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Giannis με τους Μπακς τον φέρνει στους πρώτους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ.
O Γιάννης, σε συνδυασμό και με το συμβόλαιο με την αθλητική εταιρεία, βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας, μαζί με τον Μπλέικ Γκρίφιν, με κέρδη 35.5 εκατομμύρια δολάρια. Στην πρώτη θέση είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς με κέρδη περίπου τα 85.3 εκατομμύρια δολάρια, με τα περισσότερα από αυτά να είναι από χορηγούς.
Η άνοδος του Ελληνα παίκτη των Μπακς είναι εντυπωσιακή και φτάνει σχεδόν το 500% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και αυτό γιατί ο συνδυασμός του συμβολαίου αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και η νέα συμφωνία του με την Nike, ήταν τα δεδομένα που τον έφεραν στην ίδια θέση της κατάταξης μαζί με τον, Μπλέικ Γκρίφιν και φυσικά τον εκτόξευσαν εντός της 10άδας.
Την δεύτερη θέση, μετά τον «Βασιλιά», κατέλαβε ο Στεφ Κάρι με κέρδη κοντά στα 76.7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο συμπαίκτης του στους Ουόριορς, Κέβιν Ντουράντ.
Αναλυτικά οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στο NBA:
1) Λεμπρόν Τζέιμς, 85,3 εκ. δολ.
2) Στεφ Κάρι 76.7 εκ. δολ.
3) Κέβιν Ντουράντ, 58 εκ. δολ.
4) Τζέιμς Χάρντεν, 48.3 εκ. δολ.
5) Ράσελ Ουέστμπρουκ 47.5 εκ. δολ.
6) Ντάμιαν Λίλαρντ, 40.2 εκ. δολ.
7) Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μπλέικ Γκρίφιν, 35.5 εκ. δολ.
9) Καρμέλο Αντονι, 33.2 εκ. δολ.
10) Αντονι Ντέιβις, 32.7 εκ. δολ.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου