Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Γερμανία: Με 364 ψήφους επανεξελέγη καγκελάριος η Μέρκελ

Από την πρώτη ψηφοφορία στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο

Γερμανία: Με 364 ψήφους επανεξελέγη καγκελάριος η Μέρκελ
Με 364 ψήφους επανεξελέγη Καγκελάριος την Τετάρτη, από την πρώτη ψηφοφορία στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, η 'Αγγελα Μέρκελ και ξεκινά έτσι επισήμως την τέταρτη θητεία της στην Καγκελαρία
Με 364 ψήφους επανεξελέγη Καγκελάριος την Τετάρτη, από την πρώτη ψηφοφορία στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, η 'Αγγελα Μέρκελ και ξεκινά έτσι επισήμως την τέταρτη θητεία της στην Καγκελαρία.
Από τα 709 μέλη του Κοινοβουλίου, ψήφισαν 692 και καταμετρήθηκαν 688 έγκυρες ψήφοι, 4 άκυρες, 364 "ναι" και 315 "όχι". Η κυρία Μέρκελ χρειαζόταν 355 ψήφους προκειμένου να επανεκλεγεί, ενώ τα κόμματα που συμμετέχουν στον "μεγάλο" συνασπισμό αριθμούν συνολικά 399 βουλευτές, στοιχείο το οποίο υποδεικνύει ότι δεν ψηφίστηκε από το σύνολο των κυβερνητικών βουλευτών.
Την επόμενη ώρα ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ θα ανακηρύξει την 'Αγγελα Μέρκελ Καγκελάριο και αμέσως μετά θα γίνει η ορκωμοσία της ενώπιον του Κοινοβουλίου. Θα ακολουθήσει η ορκωμοσία των νέων υπουργών.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου