Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Βαριές απώλειες στην Wall Street

ΗρθεΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ήρθε η ώρα της κατρακύλας;
financial_maΣημαντικές απώλειες κατέγραψαν οι βασικοί χρηματιστηριακοί δείκτες της Wall Street καθώς τα δημοσιοποιηθέντα στοιχεία για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ σε συνδυασμό με τα στοιχεία για την αύξηση των μισθών, πυροδοτούν ανησυχίες για πληθωριστικές πιέσεις, ενδεχόμενο που θα μπορούσε να οδηγήσει τη Fed σε επιτάχυνση του ρυθμού αύξησης των επιτοκίων.
Συγκεκριμένα:
  • Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 665,75 μονάδων (-2,54%) στις 25.520,96 μονάδες.
  • Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών τεχνολογίας έκλεισε μειωμένος κατά 144,92 μονάδες (-1,96%) στις 7.240,95 μονάδες.
  • Ο ευρύτερος δείκτης Standard and Poor's 500 έκλεισε με πτώση 59,85 μονάδων (-2,12%) στις 2.762,13 μονάδες.
Τα σημερινά στοιχεία για την αμερικανική αγορά εργασίας έδειξαν τη δημιουργία 200.000 νέων θέσεων εργασίας τον Ιανουάριο, ενώ η ανεργία παρέμεινε καθηλωμένη για τέταρτο συνεχή μήνα στο 4,1%, ποσοστό που αποτελεί το χαμηλότερο των τελευταίων 17 ετών.
Ταυτόχρονα καταγράφεται αύξηση των μισθών με τις μέσες ωριαίες αποδοχές να έχουν αυξηθεί κατά 0,34% σε μηνιαία βάση και κατά 2,9% από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου