Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

Σκάνδαλο: Επιτέλους στέλνουμε καλό τραγούδι στη Eurovision

Τριπλό σκάνδαλο στους κόλπους της Eurovision. Πρώτο, η Αρετή Κετιμέ απέσυρε τη συμμετοχή της από τη Eurovision. Δεύτερο, η Αρετή Κετιμέ ήταν υποψήφια για τη Eurovision. Τρίτο, το τραγούδι που στέλνουμε είναι πολύ καλό.
Τόσο καλό τραγούδι είχαμε να στείλουμε από τον Λούκα Γιώρκα -αν παραβλέψουμε το κιτς σκηνικό της πίστας- πριν από αυτό ήταν το S.A.G.A.P.O, πριν από αυτό το 'Die for You' και πριν το 'Θα 'ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη'. Αυτά είναι τα καλά μας, οπότε καταλαβαίνετε την έκπληξή μας, όταν πατήσαμε το play και ακούσαμε το 'Όνειρό μου' της Γιάννας Τερζή, που ξεκινάει πολύ καλά και όσο πάει, γίνεται όλο και καλύτερο. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, έχει γράψει μουσική και στίχους η ίδια.
Γνωρίσαμε τη Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή, το 2006 με το 'Που και που'. Το 'Που και που' έκανε τεράστια επιτυχία και τάραξε τη λαϊκή σκηνή, όμως ως σήμερα δεν είχε κάνει ανάλογη με κάποιο τραγούδι.
Την Αρετή Κετιμέ, την είχαμε γνωρίσει ακόμη νωρίτερα, αφού από παιδίσκη έβγαινε και τραγούδαγε στις εκπομπές μαζί με το σαντούρι της. Η υποψηφιότητά της προκάλεσε απορία σε πολλούς. Τελικά όμως δεν θα το ζήσουμε και αυτό. Η Αρετή πόσταρε χτες στο Facebook ότι δεν μπορεί να συμμετέχει και υπονόησε ότι υπήρξε δόλος από τη μεριά των διοργανωτών. Μία μέρα πριν είχε ποστάρει τα νέα από τις πρόβες της και πλέον είναι διαθέσιμο και όλο το αποκλεισμένο 'Don't forget the sun' της Αρετής, το οποίο επίσης δεν είναι άσχημο (το αγγλικό ρεφρέν δεν χρειαζόταν).
Από τις εξελίξεις -μαζί με την Κετιμέ αποσύρθηκαν και οι Χοροσταλίτες- και εφόσον μόνο η Γιάννα απέμεινε ως υποψήφια, προέκυψε ανάθεση της Eurovision σε εκείνη. Η ΕΡΤ έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:
"Ως εκ τούτου η Διοίκηση της ΕΡΤ ανακοινώνει ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι 'To όνειρό μου' της Γιάννας Τερζή, σε μουσική και στίχους της ιδίας και των Άρη Καλημέρη, Μιχάλη Παπαθανασίου και Δημήτρη Σταματίου".
Πηγή: POPCODE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου