Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Eπίτιμος δημότης Πύργου ο Προκόπης Παυλόπουλος – Στο δημαρχείο η τελετή – «Τιμή μου» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με συγκίνηση


Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, 2018


Ολοκληρώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι η ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, σε επίτιμο δημότη του Πύργου, στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου, Αγίου Χαραλάμπους. 
Η σεμνή εκδήλωση έλαβε χώρα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, παρουσία τοπικών φορέων και των Αρχών του τόπου. Ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, παρέδωσε στον κ. Παυλόπουλο, το δίπλωμα αναγόρευσής του σε επίτιμο δημότη, σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.
Αρκετά συγκινημένος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ανέφερε στην ομιλία του πως είναι τιμή του να ανακηρύσσεται δημότης της πόλης, στην οποία ο πατέρας του πριν από αρκετά χρόνια, είχε διατελέσει δάσκαλος σε σχολείο της περιοχής. Ο κ. Παυλόπουλος, σημείωσε πως γνωρίζει την πόλη του Πύργου, από εκείνα τα χρόνια, μιλώντας με λόγια ευμενή για τον τόπο που έχει ζήσει η οικογένειά του.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, νωρίτερα παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής, για τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους, ενώ ήδη βρίσκεται στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου, όπου κι εκεί  πραγματοποιείται σεμνή τελετή, προς τιμήν του.
Στο Δικηγορικό Σύλλογο Πύργου
Επίτιμος Πρόεδρος, του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου, ανακηρύχθηκε σήμερα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής ΔημοκρατίαςΠροκόπης Παυλόπουλος, που έφτασε στα γραφεία του Συλλόγου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Εκεί, τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου, Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπως και δεκάδες δικηγόροι. Ο κ. Παυλόπουλος, από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου στον Πύργο, στην σύντομη ομιλία τουαναφέρθηκε στην αξία της δικαιοσύνης και ειδικά στην ακεραιότητα της Ελληνικής Δικαιοσύνης ενώ εξήρε το έργο των δικηγόρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου