Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Eπίτιμος δημότης Πύργου ο Προκόπης Παυλόπουλος – Στο δημαρχείο η τελετή – «Τιμή μου» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με συγκίνηση


Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, 2018


Ολοκληρώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι η ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, σε επίτιμο δημότη του Πύργου, στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου, Αγίου Χαραλάμπους. 
Η σεμνή εκδήλωση έλαβε χώρα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, παρουσία τοπικών φορέων και των Αρχών του τόπου. Ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, παρέδωσε στον κ. Παυλόπουλο, το δίπλωμα αναγόρευσής του σε επίτιμο δημότη, σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.
Αρκετά συγκινημένος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ανέφερε στην ομιλία του πως είναι τιμή του να ανακηρύσσεται δημότης της πόλης, στην οποία ο πατέρας του πριν από αρκετά χρόνια, είχε διατελέσει δάσκαλος σε σχολείο της περιοχής. Ο κ. Παυλόπουλος, σημείωσε πως γνωρίζει την πόλη του Πύργου, από εκείνα τα χρόνια, μιλώντας με λόγια ευμενή για τον τόπο που έχει ζήσει η οικογένειά του.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, νωρίτερα παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής, για τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους, ενώ ήδη βρίσκεται στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου, όπου κι εκεί  πραγματοποιείται σεμνή τελετή, προς τιμήν του.
Στο Δικηγορικό Σύλλογο Πύργου
Επίτιμος Πρόεδρος, του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου, ανακηρύχθηκε σήμερα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής ΔημοκρατίαςΠροκόπης Παυλόπουλος, που έφτασε στα γραφεία του Συλλόγου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Εκεί, τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου, Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπως και δεκάδες δικηγόροι. Ο κ. Παυλόπουλος, από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου στον Πύργο, στην σύντομη ομιλία τουαναφέρθηκε στην αξία της δικαιοσύνης και ειδικά στην ακεραιότητα της Ελληνικής Δικαιοσύνης ενώ εξήρε το έργο των δικηγόρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου