Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Σύμβουλος Ερντογάν: Θα σπάσω τα πόδια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, 2018, Της Υπαπαντής

«Η Αθήνα θα νιώσει την οργή μας που θα είναι χειρότερη από αυτήν στην Αφρίν» - ΥΠΕΞ: «Αχαρακτήριστες» οι δηλώσεις Μπουλούτ - Σαφές το καθεστώς του Αιγαίου
Σύμβουλος Ερντογάν: Θα σπάσω τα πόδια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια
Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στα Ίμια, όπου απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού το 1996

Σε μια προκλητική δήλωση προχώρησε ο επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, απειλώντας να σπάσει τα χέρια και τα πόδια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια, ακόμη και του πρωθυπουργού.  (Για να δούμε θα πάει ο Καμμένος)

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιγκίτ Μπουλούτ απείλησε ακόμη και τον πρωθυπουργό, αλλά και υπουργούς και αξιωματούχους, τονίζοντας ότι θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια όποιου αποπειραθεί να ανέβει στα Ίμια.

Ο ίδιος τόνισε ότι στην περίπτωση που κάποιος Έλληνας επιχειρήσει να κάνει κάτι τέτοιο, η Τουρκία θα αντιδράσει με τέτοιο τρόπο που η Αθήνα θα νοιώσει την οργή μας που θα είναι χειρότερη από αυτήν στην Αφρίν.

Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στα Ίμια, όπου απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού το 1996.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου