Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίζει εντυπωσιακά η Γκαμπριέλα Παπαδάκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς στην Κορέα

Gabriella Papadakis and Guillaume Cizeron 2016.jpg
Ή ελληνικής καταγωγή Gabriella Papadakis, γεννημένη στη Γαλλία, ο πατέρας της από τον Πειραιά (Κορυδαλλό) που είναι δύο φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια σε χορευτικές φιγούρες επί πάγου συνέχισε σήμερα με μία καταπληκτική εμφάνιση όπου με τον πάρτνερ της Guillaume Cizeron
κέρδισαν την δεύτερη καλύτερη θέση στο “μικρό” κομμάτι του καλλιτεχνικού πατινάζ και μπορεί αύριο να πάρει ακόμα και το χρυσό μετάλλιο. Μόνο από μία μικρή “παρεμβολή” του πάνω μέρους από το φόρεμά της κατά τη διάρκεια της επίδειξης αφαίρεσε την πρωτιά από την σημερινή εμφάνιση της 23χρονης αθλήτριας επί πάγου που αντιπροσωπεύει την γενέτειρά της Γαλλία από όπου κατάγεται η μητέρα της.
Ο Πατέρας της Μανώλης Παπαδάκης έχει όχημα-καντίνα στο Χιούστον του Τέξας και μητέρα της είναι η Κατερίνα προπονήτρια στο σκι επί πάγου η οποία είναι και μία από τους προπονητές της.
Η Γκαμπριέλλα γεννήθηκε στην πόλη Clermont-Ferrand της Γαλλίας.
Ευχόμαστε στη Γκαμπριέλλα να κατακτήσει το χρυσό.

Η Σύνταξη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου