Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Προετοιμασίες για την παρέλαση της Ομογένειας στη Βοστώνη


 Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, 2018Το τμήμα των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνεται ο αρχηγός τους κ. Δημήτρης Παπασλής, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Εχουν προχωρήσει οι ετοιμασίες για την παρέλαση της Βοστώνης, η οποία θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, όπως προέκυψε από την πρόσφατη πανομογενειακή συγκέντρωση που έγινε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Οι παρευρεθέντες διαπίστωσαν ότι σχεδόν όλα είναι έτοιμα, όπως οι αφίσες, το πρόγραμμα, οι αιτήσεις συμμετοχής, αιτήσεις για τις υποτροφίες, προσκλήσεις εισόδου, λαχνοί. Επίσης, έχουν εγκριθεί οι άδειες διεξαγωγής της παρέλασης, όπως και οι φιλαρμονικές. Τα πακέτα με το πληροφοριακό υλικό ήδη άρχισαν να στέλνονται στις ενορίες/κοινότητες και στους Συλλόγους/Σωματεία.
Στην Πανομογενειακή παρευρέθη η κ. Αννα Κοσμίδου από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος ενώ τελικά δεν παρευρέθη ο αντιπρόσωπος του Μητροπολίτη κ. Μεθόδιου, όπως και αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας, πράγμα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την έκφραση δυσφορίας.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Καυκάς και οι αρμόδιοι από τις Επιτροπές και τις Ομάδες εργασίας έδωσαν αναφορά για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής.
Οι άδειες χορηγήθηκαν και από τους υπεύθυνους στο Κυβερνείο για την εκδήλωση που θα γίνει για την Ελλάδα την Παρασκευή, 20 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι. Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα γίνει στην ανακαινισμένη αίθουσα «Gardner Auditorium», ενώ ελέχθη πως εάν οι ομογενείς δεν δώσουν ομαδικό παρών η εκδήλωση κινδυνεύει να σταματήσει.
Προσκλήσεις σε επισήμους να συμμετάσχουν στην Παρέλαση θα σταλούν στα μέσα Φεβρουαρίου.
Ο κ. Βασίλης Καυκάς, είπε στον «Ε.Κ.» πως «η Ομοσπονδία ζητάει τη συνεργασία όλων των Σωματείων και Κοινοτήτων, όλων των φορέων και των Ελλήνων και Ελληνίδων της Νέας Αγγλίας. Επίσης, η Παρέλαση χρειάζεται οικονομική υποστήριξη».
Η Οργανωτική Επιτροπή της Παρελάσεως εργάζεται επί καθημερινής βάσεως. Η επόμενη Πανομογενειακή θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μ.μ., στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου