Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Διαβάστε σε συνέχειες

Το πρόσφατο ταξίδι «έκπληξη» στην Ελλάδα

του Βασίλη Καυκά

Ταξίδι «έκπληξη» στην Ελλάδα


Από το τελευταίο μου ταξίδι στην Ελλάδα.

Τη χώρα που γεννήθηκαν θεοί

Ο γάμος του Γιώργου και της Σοφίας στην Αμαλιάδα

Συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο

Ψήφο για πρώτη φορά στη Πατρίδα και ένα ποτό στο «Επαρχείο»

Συνάντηση με το Δήμαρχο Αμαλιάδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον επίτιμο Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Κώστα Κουτρουμπή στη Κουρούτα

Μπάνιο στη παραλία της Ζαχάρως και στην Κουρούτα

ΕΝΦΙΑ & Κτηματολόγιο, "βαστάτε ποδαράκια μου"

Μία μέρα στα Τριπόταμα, και το Λεχούρι Αχαΐας

Τι τραβάει κάποιος για να ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα

Το "δράμα" της επιστροφής και χωρίς βαλίτσα

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Προετοιμασίες για την παρέλαση της Ομογένειας στη Βοστώνη


 Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, 2018Το τμήμα των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνεται ο αρχηγός τους κ. Δημήτρης Παπασλής, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Εχουν προχωρήσει οι ετοιμασίες για την παρέλαση της Βοστώνης, η οποία θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, όπως προέκυψε από την πρόσφατη πανομογενειακή συγκέντρωση που έγινε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Οι παρευρεθέντες διαπίστωσαν ότι σχεδόν όλα είναι έτοιμα, όπως οι αφίσες, το πρόγραμμα, οι αιτήσεις συμμετοχής, αιτήσεις για τις υποτροφίες, προσκλήσεις εισόδου, λαχνοί. Επίσης, έχουν εγκριθεί οι άδειες διεξαγωγής της παρέλασης, όπως και οι φιλαρμονικές. Τα πακέτα με το πληροφοριακό υλικό ήδη άρχισαν να στέλνονται στις ενορίες/κοινότητες και στους Συλλόγους/Σωματεία.
Στην Πανομογενειακή παρευρέθη η κ. Αννα Κοσμίδου από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος ενώ τελικά δεν παρευρέθη ο αντιπρόσωπος του Μητροπολίτη κ. Μεθόδιου, όπως και αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας, πράγμα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την έκφραση δυσφορίας.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Καυκάς και οι αρμόδιοι από τις Επιτροπές και τις Ομάδες εργασίας έδωσαν αναφορά για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής.
Οι άδειες χορηγήθηκαν και από τους υπεύθυνους στο Κυβερνείο για την εκδήλωση που θα γίνει για την Ελλάδα την Παρασκευή, 20 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι. Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα γίνει στην ανακαινισμένη αίθουσα «Gardner Auditorium», ενώ ελέχθη πως εάν οι ομογενείς δεν δώσουν ομαδικό παρών η εκδήλωση κινδυνεύει να σταματήσει.
Προσκλήσεις σε επισήμους να συμμετάσχουν στην Παρέλαση θα σταλούν στα μέσα Φεβρουαρίου.
Ο κ. Βασίλης Καυκάς, είπε στον «Ε.Κ.» πως «η Ομοσπονδία ζητάει τη συνεργασία όλων των Σωματείων και Κοινοτήτων, όλων των φορέων και των Ελλήνων και Ελληνίδων της Νέας Αγγλίας. Επίσης, η Παρέλαση χρειάζεται οικονομική υποστήριξη».
Η Οργανωτική Επιτροπή της Παρελάσεως εργάζεται επί καθημερινής βάσεως. Η επόμενη Πανομογενειακή θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μ.μ., στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου