Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Προετοιμασίες για την παρέλαση της Ομογένειας στη Βοστώνη


 Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, 2018



Το τμήμα των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνεται ο αρχηγός τους κ. Δημήτρης Παπασλής, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Εχουν προχωρήσει οι ετοιμασίες για την παρέλαση της Βοστώνης, η οποία θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, όπως προέκυψε από την πρόσφατη πανομογενειακή συγκέντρωση που έγινε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Οι παρευρεθέντες διαπίστωσαν ότι σχεδόν όλα είναι έτοιμα, όπως οι αφίσες, το πρόγραμμα, οι αιτήσεις συμμετοχής, αιτήσεις για τις υποτροφίες, προσκλήσεις εισόδου, λαχνοί. Επίσης, έχουν εγκριθεί οι άδειες διεξαγωγής της παρέλασης, όπως και οι φιλαρμονικές. Τα πακέτα με το πληροφοριακό υλικό ήδη άρχισαν να στέλνονται στις ενορίες/κοινότητες και στους Συλλόγους/Σωματεία.
Στην Πανομογενειακή παρευρέθη η κ. Αννα Κοσμίδου από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος ενώ τελικά δεν παρευρέθη ο αντιπρόσωπος του Μητροπολίτη κ. Μεθόδιου, όπως και αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας, πράγμα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την έκφραση δυσφορίας.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Καυκάς και οι αρμόδιοι από τις Επιτροπές και τις Ομάδες εργασίας έδωσαν αναφορά για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής.
Οι άδειες χορηγήθηκαν και από τους υπεύθυνους στο Κυβερνείο για την εκδήλωση που θα γίνει για την Ελλάδα την Παρασκευή, 20 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι. Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα γίνει στην ανακαινισμένη αίθουσα «Gardner Auditorium», ενώ ελέχθη πως εάν οι ομογενείς δεν δώσουν ομαδικό παρών η εκδήλωση κινδυνεύει να σταματήσει.
Προσκλήσεις σε επισήμους να συμμετάσχουν στην Παρέλαση θα σταλούν στα μέσα Φεβρουαρίου.
Ο κ. Βασίλης Καυκάς, είπε στον «Ε.Κ.» πως «η Ομοσπονδία ζητάει τη συνεργασία όλων των Σωματείων και Κοινοτήτων, όλων των φορέων και των Ελλήνων και Ελληνίδων της Νέας Αγγλίας. Επίσης, η Παρέλαση χρειάζεται οικονομική υποστήριξη».
Η Οργανωτική Επιτροπή της Παρελάσεως εργάζεται επί καθημερινής βάσεως. Η επόμενη Πανομογενειακή θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μ.μ., στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου