Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Προετοιμασίες για την παρέλαση της Ομογένειας στη Βοστώνη


 Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, 2018Το τμήμα των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνεται ο αρχηγός τους κ. Δημήτρης Παπασλής, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Εχουν προχωρήσει οι ετοιμασίες για την παρέλαση της Βοστώνης, η οποία θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, όπως προέκυψε από την πρόσφατη πανομογενειακή συγκέντρωση που έγινε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Οι παρευρεθέντες διαπίστωσαν ότι σχεδόν όλα είναι έτοιμα, όπως οι αφίσες, το πρόγραμμα, οι αιτήσεις συμμετοχής, αιτήσεις για τις υποτροφίες, προσκλήσεις εισόδου, λαχνοί. Επίσης, έχουν εγκριθεί οι άδειες διεξαγωγής της παρέλασης, όπως και οι φιλαρμονικές. Τα πακέτα με το πληροφοριακό υλικό ήδη άρχισαν να στέλνονται στις ενορίες/κοινότητες και στους Συλλόγους/Σωματεία.
Στην Πανομογενειακή παρευρέθη η κ. Αννα Κοσμίδου από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος ενώ τελικά δεν παρευρέθη ο αντιπρόσωπος του Μητροπολίτη κ. Μεθόδιου, όπως και αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας, πράγμα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την έκφραση δυσφορίας.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Καυκάς και οι αρμόδιοι από τις Επιτροπές και τις Ομάδες εργασίας έδωσαν αναφορά για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής.
Οι άδειες χορηγήθηκαν και από τους υπεύθυνους στο Κυβερνείο για την εκδήλωση που θα γίνει για την Ελλάδα την Παρασκευή, 20 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι. Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα γίνει στην ανακαινισμένη αίθουσα «Gardner Auditorium», ενώ ελέχθη πως εάν οι ομογενείς δεν δώσουν ομαδικό παρών η εκδήλωση κινδυνεύει να σταματήσει.
Προσκλήσεις σε επισήμους να συμμετάσχουν στην Παρέλαση θα σταλούν στα μέσα Φεβρουαρίου.
Ο κ. Βασίλης Καυκάς, είπε στον «Ε.Κ.» πως «η Ομοσπονδία ζητάει τη συνεργασία όλων των Σωματείων και Κοινοτήτων, όλων των φορέων και των Ελλήνων και Ελληνίδων της Νέας Αγγλίας. Επίσης, η Παρέλαση χρειάζεται οικονομική υποστήριξη».
Η Οργανωτική Επιτροπή της Παρελάσεως εργάζεται επί καθημερινής βάσεως. Η επόμενη Πανομογενειακή θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μ.μ., στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου