Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

«Χωρίσαμε ένα δειλινό»: Η κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου σε ντουέτο με τον Γιώργο Νταλάρα

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Νταλάρα και διασκευάζουν ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη

«Χωρίσαμε ένα δειλινό»: Η κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου σε ντουέτο με τον Γιώργο ΝταλάραΜία ιδιαίτερη μουσική πρόταση κάνει η Νικόλ Σαραβάκου λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου, καθώς ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Νταλάρα και διασκευάζουν ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη!
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που είναι κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου και της στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου παρουσιάζει, με την συμμετοχή του καταξιωμένου καλλιτέχνη, μια επίσημη ξεχωριστή διασκευή του Χωρίσαμε Ένα Δειλινό, το οποίο κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τις Panik Records και Maze Productions.

Την διασκευή και ενορχήστρωση του τραγουδιού έκανε ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, ενώ το video clip γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sherif Francis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου