Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Μνημόσυνο του Βορειο-Ηπειρωτικού Συλλογόγου Βοστώνης


Συγκινητική η εκδήλωση Μνήμης στους Πεσόντες για την Απελευθέρωση και Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου που έγινε χθες στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Cambridge, Massachusetts όπου παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μενέλαο Σωτήρη και μέλη του Συλλόγου.
Στο τέλος της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησε Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του Συλλόγου. Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς και ο πρώην Πρόεδρος κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος.


Ο ιερατικός προϊστάμενος της ενορίας π. Στέργιος Γεροστέργιος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σημασία της εκδήλωσης και τη σημασία της συμμετοχής των αξιωματούχων.

Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων και ανοικτή συζήτηση.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου