Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Σαρωτική νίκη Αναστασιάδη. Πρόεδρος για δεύτερη συνεχόμενη θητεία


 Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, 2018 Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, 2018

Στη γενέτειρά του Λεμεσό ψήφισε ο Νίκος Αναστασιάδης (AP Photo/Petros Karadjias)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Ο Νίκος Αναστασιάδης επανεξελέγη στην προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, επικρατώντας του ανθυποψηφίου του, Σταύρου Μαλά. Με καταμετρημένο το 74,6% των ψήφων ο κ. Αναστασιάδης συγκεντρώνει 56,13% των ψήφων έναντι 43,87 του κ. Μαλά.
Την υποψηφιότητα του κ. Αναστασιάδη στήριξε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, το κόμμα του οποίου διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος. Την υποψηφιότητα Μαλά στήριξε το ΑΚΕΛ. Το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ και το Κίνημα Αλληλεγγύη, τρία από τα κόμματα που στήριξαν στον πρώτο γύρο την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου, αποφάσισαν να μη στηρίξουν οποιονδήποτε υποψήφιο. Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, η τέταρτη πολιτική δύναμη που στήριξε την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου, με κατά πλειοψηφία απόφασή του κάλεσε τους υποστηριχτές του να ψηφίσουν κατά βούληση. Ψήφο κατά κρίση ήταν η προτροπή του ΕΛΑΜ προς τους ψηφοφόρους του, ενώ η Συμμαχία Πολιτών, που στήριξε την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα, είχε καλέσει τους υποστηριχτές της να ψηφίσουν κατά βούληση.
Τη μεγάλη νίκη του Νίκου Αναστασιάδη πρόβλεψαν όλες οι δημοσκοπήσεις εξόδου που διενεργήθηκαν για λογαριασμό τηλεοπτικών καναλιών.
Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση εξόδου που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΡΙΚ έδινε στον Νίκο Αναστασιάδη 54,5-59,5%, του ΑΝΤ1 53-57 %, του ΣΙΓΜΑ  54,5-58,5%, του TVOne 53,5%-57,5% και του Alpha 53-58%.
Οι ίδιες δημοσκοπήσεις εξόδου έδιναν στον Σταύρο Μαλά: ΡΙΚ 40,5-45,5%,  ΑΝΤ1 43-47%, ΣΙΓΜΑ 41,5-45,5%, TVOne 42,5 – 46,5% και Alpha 42-47%.
Το ποσοστό προσέλευσης στις κάλπες, στο δεύτερο γύρο των εκλογών ήταν ελαφρά αυξημένο, συγκριτικά με τον πρώτο γύρο των εκλογών. Ψήφισε το 73% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, σε σύγκριση με το 72,23% που ψήφισε κατά τον πρώτο γύρο και 79,84% που ψήφισε στις προεδρικές εκλογές του 2013.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου