Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Σπίρτζης: Γραφικοί με χλαμύδες όσοι πάνε στο συλλαλητήριο

Υπουργός της κυβέρνησης... Τσίπρα!

Ο Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μιλάει στη σημερινή συζήτηση του πολυνομοσχεδίου «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής και άλλες διατάξεις", Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Απαξιωτικά για όσους συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα μίλησε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.
Μιλώντας σε εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής είπε, μειδιώντας και ειρωνικά, ότι η αντίδραση στις πολιτικές της κυβέρνησης γίνεται γραφική, προσθέτοντας ότι «δεν ξέρω πόσοι και ποιοι, και από εσάς, θα συμμετέχουν εδώ απ’ έξω αύριο στη συγκέντρωση φορώντας χιτώνες και χλαμύδες».
Οι παριστάμενοι δεν τον διέκοψαν αλλά το κλίμα έγινε βαρύ, ιδιαίτερα από τους εκ Μακεδονίας εκπροσώπους των μηχανικών, οι οποίοι λίγο αργότερα ξέσπασαν παρά την παρουσία του Προέδρου της Βουλής στη συνεδρίαση, όταν άκουσαν τον υπουργό Υποδομών να στηρίζει το νέο ασφαλιστικό.
«Μας προσβάλεις και θα έπρεπε να ντρέπεσαι» τού φώναζαν από κάτω κάποιοι πρώην συνάδελφοι του.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου