Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Τουρκικοί ισχυρισμοί για παρενόχληση τουρκικών πολεμικών από ελληνικό σκάφος με βυζαντινή σημαία

HuffPost Greece
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, 2018Τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι σκάφος του ελληνικού πολεμικού ναυτικού πλησίασε τη Δευτέρα τη Σμύρνη με υψωμένη σημαία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και προσπάθησε να παρενοχλήσει σκάφη του τουρκικού ναυτικού.
Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, επρόκειτο για την κανονιοφόρο «Μαχητής», και συνοδεύονται από βίντεο το οποίο φέρει το σήμα του πρακτορείου Anadolu (όπου φαίνονται απλά πολεμικά πλοία στο Αιγαίο, χωρίς να διακρίνεται κάτι) και κάποιες φωτογραφίες όπου το ελληνικό πολεμικό «εμφανίζεται» να φέρει τη σημαία με τον δικέφαλο αετό.Όπως σημειώνεται σε δημοσιεύματα των «Νέων» και του «Βήματος», ηκανονιοφόρος συμμετείχε στις 17 Ιανουαρίου σε προγραμματισμένη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού και βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ανατολικά της Χίου, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και με διελεύσεις εντός των διεθνών χωρικών υδάτων. Όπως υπογραμμίζεται, ούτε ο κυβερνήτης της ύψωσε καμία σημαία, πολύ περισσότερο τη σημαία του Βυζαντίου, ενώ επίσης την ημέρα που οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως έλαβε χώρα το περιστατικό, η κανονιοφόρος βρισκόταν στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας- οπότε και οι τουρκικοί ισχυρισμοί και το αναρτώμενο υλικό κρίνονται ως «φτιαχτά» προϊόντα προπαγάνδας- fake news. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου