Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

Νοσοκομείο Καβάλας: Επιμελητής Παθολογικής χωρίς πτυχίο από το 2001!

Εντοπίστηκε ύστερα από διασταυρώσεις

Νοσοκομείο Καβάλας: Επιμελητής Παθολογικής χωρίς πτυχίο από το 2001!
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της Πέμπτης, ανακαλείται η απόφαση διορισμού γιατρού που είχε τοποθετηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας στη θέση Επιμελητή Β΄ της Παθολογικής Κλινικής από τον Φεβρουάριο του 2001λόγω έλλειψης πτυχίου ιατρικής.
Τη μεγάλη του έκπληξη εξέφρασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, αναφορικά με την υπόθεση του συναδέλφου του ιατρού, του οποίου ο διορισμός στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ανακλήθηκε λόγω έλλειψης πτυχίου ιατρικής.
Ο κ. Κροκίδης υπογράμμισε πως ο Ιατρικός Σύλλογος της Καβάλας δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση όσον αφορά το συμβάν με τον γιατρό, για τον οποίο ωστόσο μίλησε με καλά λόγια όσον αφορά τον χαρακτήρα του.
Επισήμανε πάντως, ότι εφόσον υπάρξει ολοκληρωμένη ενημέρωση πάνω στο επίμαχο ζήτημα και ανακύψουν επιβαρυντικά στοιχεία, θα προχωρήσουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει ο Ιατρικός Σύλλογος.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της Πέμπτης, ανακαλείται η απόφαση διορισμού γιατρού που είχε τοποθετηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας στη θέση Επιμελητή Β΄ της Παθολογικής Κλινικής από τον Φεβρουάριο του 2001, και έκτοτε εργαζόταν ανελλιπώς στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, λόγω έλλειψης πτυχίου ιατρικής (κάτω, δεξιά στήλη, δεύτερη παράγραφος).«Γνωστό το πρόβλημα από τον Ιανουάριο»
Ο διοικητής του νοσοκομείου Τάσος Καρασαβόγλου επιβεβαίωσε το εν λόγω περιστατικό, περιορίστηκε ωστόσο να δηλώσει ότι θα κινηθούν από το υπουργείο Υγείας και τη διοίκηση του νοσοκομείου όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.
Κύκλοι του νοσοκομείου Καβάλας αναφέρουν ότι από τα μέσα του Ιανουαρίου είχε γίνει γνωστό το πρόβλημα που ανέκυψε με την επαγγελματική επάρκεια του εν λόγω γιατρού, μετά από διασταυρώσεις και επικαιροποιήσεις των επιστημονικών δεδομένων του ιατρικού προσωπικού.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου