Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Πυροβολισμοί σε σχολείο της Φλόριδα – Τουλάχιστον 17 οι νεκροί


Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, 2018(AP Photo/Joel Auerbach)
ΠΑΡΚΛΑΝΤ, ΦΛΟΡΙΔΑ. Ενοπλος άνοιξε πυρ σε λύκειο της Φλόριδα σκοτώνοντας 17 ανθρώπους κατά τον σερίφη της κομητείας Broward, Scott Israel, ένας αριθμός που δεν αποκλείεται να αυξηθεί, καθώς πολλοί είναι οι τραυματίες.
Μαθητές έτρεχαν πανικόβλητοι στους δρόμους ενώ τα μέλη της ομάδας SWAT έκαναν επιδρομή πριν τελικά οι αρχές συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο Nikolaus (ή Nicolas) Cruz, πρώην μαθητής του σχολείου, γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1998.
Οι γονείς των μαθητών, σε έξαλλη κατάσταση μετέβησαν στο σημείο, όπου ασθενοφόρα βρίσκονταν εμπρός από το Marjory Stoneman Douglas High School.
Εικόνες που μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έδειξαν δεκάδες μαθητές να βγαίνουν τρέχοντας από το σχολείο, κάποιοι με ψηλά τα χέρια. Ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας έχουν περικυκλωσει το σχολείο.
«Οι προσευχές μου και τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων στην τρομερή ένοπλη επίθεση στη Φλόριντα», δήλωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση στο Twitter. «Κανένα παιδί, δάσκαλος, ή οποιοσδήποτε άλλος δεν θα πρέπει ποτέ να νιώθει ανασφαλής σε ένα αμερικανικό σχολείο», πρόσθεσε.
«Παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτής της τρομερής κατάστασης στην κομητεία Μπρόουαρν στη Φλόριντα με αναφορές για πυροβολισμούς σε σχόλειο», ανέφερε με tweet του ο Μάρκο Ρούμπιο, γερουσιαστής της Πολιτείας.
Ο κυβερνήτης της Πολιτείας με ανάρτηση στο Twitter δήλωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τοπικούς αξιωματούχους για το περιστατικό.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου