Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Παντρεύτηκε η Μαρία Μενούνος στο κέντρο της Times Square [Βίντεο]

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου, 2018

Σε απευθείας μετάδοση
Παντρεύτηκε η Μαρία Μενούνος στο κέντρο της Times Square [Βίντεο]

Η Μαρία Μενούνος άφησε πίσω της το 2017 και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, υποδεχόμενη το νέο έτος με γάμο. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κέβιν Αντεργκάρο, σε ζωντανή μετάδοση στην Time Square, λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος.
Συγκινητικά ήταν τα λόγια που αντάλλαξαν οι νεόνυμφοι κατά τη διάρκεια της τελετής, η οποία μεταδόθηκε από το κανάλι Fox, με τον Κέβιν να της μεταφέρει: «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή... Σ’ αγαπώ».
Με τη σειρά της η παρουσιάστρια εξέφρασε τα συναισθήματά της στον αγαπημένο της, λέγοντας: «Σ' αγαπώ τόσο πολύ. Aπλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ' ότι εδώ». 

Νωρίτερα, η Μαρία Μενούνος είχε ανακοινώσει τη μεγάλη είδηση στους ακόλουθούς της στο Instagram, αναφέροντας πως «θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου