Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτος σε ψήφους σε όλο το NBA για το All-Star Game του ΛΑ έως τώρα


Σάββατο, 6 Ιανουαρίου, 2018Από την ελληνική βραδιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Τορόντο. Ενδεικτική η αγάπη του κόσμου. Φωτογραφία ευγενική παραχώρηση από: The Greek-Canadian Games.
ΑΘΗΝΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, «The Greek Freak», σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση των ψήφων, προηγείται πολύ σημαντικών παικτών του NBA, για τη συμμετοχή στο All-Star Game το οποίο φέτος θα γίνει στο Staples Center του Λος Αντζελες. στις 18 Φεβρουαρίου.
Ο Γιάννης (Giannis Antetokounmpo) έχει λάβει έως τώρα 863.416 ψήφους, ξεπερνώντας ακόμη και τον αστέρα των Cleveland Cavaliers, LeBron James (856.080), κατακτώντας έτσι την 1η θέση στις προτιμήσεις, όχι μόνο στην Ανατολή, αλλά σε όλο το ΝΒΑ.
Στη Δυση, προηγείται ο Kevin Durant των Golden State Warriors με 767.402 και ακολουθεί ένας ακόμη μεγάλος αθλητής, ο συμπαίκτης του, Stephen Curry με 735.115.
Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είτε στην επίσημη ιστοσελίδα του NBA, είτε σε αναρτήσεις στα social media γράφοντας το εξής: Giannis Antetokounmpo #NBAvote
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου