Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Χάος λόγω πλημμύρας και ακυρώσεων στο αεροδρόμιο JFK

Εσπασαν οι σωληνώσεις ύδρευσης

Χάος λόγω πλημμύρας και ακυρώσεων στο αεροδρόμιο JFK
«Το ύψος του νερού φθάνει τα 8 εκατοστά στο δυτικό τμήμα του τερματικού σταθμού 4» διευκρίνισε η Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ.
Το ένα μετά το άλλο έσπαγε τα αρνητικά ρεκόρ ο υδράργυρος την Κυριακή στο βορειανατολικό τμήμα των ΗΠΑ όπου καταγράφηκαν πολικές θερμοκρασίες με τη βαρυχειμωνιά να έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε 22 ανθρώπους, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. 

Η φωτογραφία από την τελευταία χιονοθύελλα (την περασμένη Πέμπτη)
στην Andover, Massachusetts

Σε ιστορικό χαμηλό βούτηξε ο υδράργυρος, στους -15 βαθμούς, στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, όπου από το Σάββατο επικρατεί χάος εξαιτίας των ακυρώσεων πτήσεων και καθυστερήσεων στις απογειώσεις και προσγειώσεις. 

Καμία διεθνής πτήση δεν προσγειώθηκε στο Terminal 1, όπου συνήθως φθάνουν οι πτήσεις της Air France, της Japan Airlines, της Korean Air και της Lufthansa. Συνολικά 94 πτήσεις ακυρώθηκαν και 17 πτήσεις εξετράπησαν προς άλλα αεροδρόμια το Σάββατο. 

Περισσότερες από 500 πτήσεις προς και από το JFK έχουν ακυρωθεί και σε σχεδόν 1.400 έχουν σημειωθεί καθυστερήσεις από την Παρασκευή το πρωί έως την Κυριακή το απόγευμα, σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightAware.
«Οι πολικές θερμοκρασίες συνεχίζουν να προκαλούν βλάβες στα μηχανήματα και να καθυστερούν τις υπηρεσίες» επισήμανε σε δελτίο Τύπου η Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, που διαχειρίζεται το JFK.

Πλημμύρισε ο τερματικός σταθμός 4

Την ίδια ώρα, τμήμα του τερματικού σταθμού 4 πλημμύρισε αφού έσπασαν οι σωληνώσεις ύδρευσης, όπως έγινε γνωστό από το αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου