Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.comΤρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Η λίστα με τα «φιλέτα» που βγαίνουν την Τετάρτη στο σφυρί

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2018

Η λίστα με τα «φιλέτα» που βγαίνουν την Τετάρτη στο σφυρίΔεκάδες ακίνητα, μεταξύ αυτών και πολλά «φιλέτα» θα βγουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το επόμενο τρίμηνο.  Με τους φυσικούς πλειστηριασμούς να έχουν παγώσει, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στα... ηλεκτρονικά «σφυράκια» που θα αρχίσουν να χτυπάνε ακόμη και για ακίνητα κάτω των 300 χιλ. ευρώ, όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «Νέα».
Εκτός από ακίνητα, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα περιουσιακά στοιχεία που θα αναζητήσουν αγοραστή.
Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τετάρτη θα πρέπει να γίνουν 11 πλειστηριασμοί που αφορούν σε επτά εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα ενώ 16 πλειστηριασμοί έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις 31 Ιανουαρίου.
Ανάμεσα στους πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ξεχωρίζουν ένα ακίνητα με ημιτελή κτίσματα στην Κηφισιά με τιμή πρώτης προσφοράς 6.700.000 ευρώ και το Speed Cat1 της Hellaw Speed Cat Shipping Company. Μεταξύ άλλων στην πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί:
 • To Speed Cat 1 με ελληνική σημαία. Πρόκειται για καταμαράν. Η τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε στα 700.000 ευρώ και πρόκειται για αναγκαστική κατάσχεση για ποσό 155.632 ευρώ. Το πλοίο είναι ελλιμενισμένο στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, στη θέση Καμινάκη.
 • Αγρός επιφάνειας 9.976 τ.μ.στη θέση Καλυφτάκη του δήμου Κηφισιάς και δύο ημιτελή κτίρια επαγγελματικής χρήσης, που αποτελούνται από υπόγειο, ισόγειο, α' όροφο και β' όροφο, που βρίσκονται στο χώρο. Τα κτίρια είναι μερικώς αποπερατωμένα και έχει ολοκληρωθεί μόνο το στάδιο της κατασκευής του σκελετού των κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα. Τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί το ποσό των 6.700.000 ευρώ.
 • Αγροτεμάχιο 1.428,37 τμ στην κτηματική περιφέρεια του δήμου Μεγαρέων Αττικής εκτός σχεδίου πόλεως και διώροφο ακίνητο εντός του αγροτεμαχίου. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 365.000 ευρώ.
 • Οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο 1.150 τ.μ. καθώς και τα κτίσματα που υπάρχουν εντός του οικοπέδου, στη θέση «Παραλία» στον δήμο Ασπροπύργου με τιμή πρώτης προσφοράς 387.000 ευρώ.
 • Διαμέρισμα πρώτου ορόφου και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου στον δήμο Κηφισιάς, στη θέση Αδάμες, με τιμή πρώτης προσφοράς 243.000 ευρώ.
 • Στο Ηράκλειο θα γίνει πλειστηριασμός οικοπέδου που βρίσκεται στη Χερσόνησο και ανήκει σε ξενοδοχειακή εταιρεία. Τιμή πρώτης προσφοράς τα 63.500 ευρώ ενώ ο οφειλέτης χρωστά ποσό άνω των 14 εκατ. Ευρώ.
 • Μεζονέτα γνωστού ζευγαριού δημοσιογράφων που θα βγει σε πλειστηριασμό στην εμπορική αξία, ήτοι 221 χιλ. ευρώ.
 • Στο Κορωπί βιοτεχνικό – βιομηχανικό κτίριο συνολικής επιφάνειας 789 τ.μ.με πρώτης προσφορά 170 χιλ. Το ακίνητο ανήκει σε επιχείρηση ετικετοποιίας.
 • Πολυτελής μεζονέτα στον Χορτιάτη με τιμή πρώτης προσφοράς 240 χιλ. ευρώ για χρέος 230 χιλ. ευρώ.
 • Μεζονέτα με αποθήκη στην Ανάβυσσο εκπλειστηριάζεται για λογαριασμό της «HSBC BANK» με τιμή πρώτης προσφοράς τα 94 χιλ. ευρώ.
 • TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου