Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Με επιτυχία η κοπή της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας της Βοστώνης

Γέμισε η αίθουσα
Με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας “Κοίμησης της Θεοτόκου” στο βόριο προάστιο Woburn.  Παρευρέθησαν περί τα 150 άτομα που πήγαν να διασκεδάσουν και να ευχηθούν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Η εκδήλωση είχε Ελληνικό φαγητό, μουσική από την ορχήστρα ΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ. Το φαγητό προετοίμασαν στην κουζίνα του κέντρου επαγγελματίες μάγειροι και προσφέρθηκε από τα μέλη του ΔΣ της οργάνωσης κ.κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο, Θωμά Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαμπρόπουλο, ενώ συμαντική ήταν η προσφορά αρκετών κυριών. Υπεύθυνος της βραδιάς ήταν ο κ. Κώστας Τραβαγιάκης.

Μία ομάδα παιδιών με επικεφαλής τον Νικόλα και τη Νεφέλη Βαλαγιανοπούλου έψαλλαν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ενώ σε κάθε τραπέζι ήταν μία βασιλόπιτα που τις έφτιαξε η Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Όλγα Φώτου
Στην εκδήλωση παρευρέθη σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Καυκά, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Ευστράτιος Ευθυμίου, ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης από το Rhode Island. Τον Μητροπολίτη κ. Μεθόδιο αντιπροσώπευσε ο ιερατικός προϊστάμενος της Κοινότητας π. Δημήτριος ο οποίος ανέπεμψε και την προσευχή και έκοψε την βασιλόπιτα.
Οι πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας κ.κ. Ιωάννης Νικολάου, Δημήτριος Τσούμπανος, Δημήτριος Παπασλής, Ελισάβετ Παπασλή, δικηγόρος και ο κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς μετά των συζύγων των. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Somerville κ. Ευάγγελος Κεχρής, Πρόεδροι Σωματείων και μέλη διοικητικών Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας.
Ακόμα η Κυβερνήτης της Παμακεδονικής κ. Στέλλα Γώγου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Του Μαλιωτείου Δρ. Σεραφείμ, ο ιατρός καθηγητής κ. Βασίλειος Ζαννής, ο συνεργάτης της ημερήσιας εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ κ. Θεόδωρος Καλμούκος, η συνεργάτιδα των Ελληνικών ραδιοφωνικών προγραμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΧΩ κ. Νικολέτα Παπαδόγιαννη με την οικογένειά της, ο Έλληνας αξιωματικός, ιπτάμενος εν αποστρατεία κ. Θωμάς Βρακάς με τον γιό του και την εγγονή του και πολλοί άλλοι που πάντα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Ελληνισμού και με χιόνια, πάγους και ζέστες δίνουν παρόν με τη συμμετοχή τους αλλά και την οικονομική τους προσφορά τους ποίους η Ομοσπονδία ευχαριστεί
.
Η λαχειοφόρος περιείχε δώρα από τον κ. Μάνο Λινοξυλάκη, Δημήτριο Ματθαίο, Βασιλική Ράμμου και Δρ. Δελιχάτσιου.  Όλες οι καθαρές εισπράξεις πάνε για την Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης που προγραμματίζετε να γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου.

Ευχαριστούμε τον κ. Θεόδωρο Καλμούκο για τις φωτογραφίες

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου