Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση Σαμαρά με εκπροσώπους Παμμακεδονικών Οργανώσεων ΥφηλίουΠέμπτη, 18 Ιανουαρίου, 2018

Η κ. Νίνα Γκατζούλη.
ΑΘΗΝΑ. Συνάντηση με εκπροσώπους Παμμακεδονικών ομογενειακών οργανώσεων είχε στο γραφείο του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Η συνάντηση κράτησε περίπου 45 λεπτά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ονομασία της πΓΔΜ.
Η Νίνα Γκατζούλη, συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, εξερχόμενη δήλωσε, πως εξέφρασε την πάγια θέση, όπως εκφράστηκε στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το 1992, κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» με κανένα τρόπο στο όνομα αυτής της χώρας.
Οταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι είπε ο κ. Σαμαράς για το ζήτημα, η κ. Γκατζούλη απάντησε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά. Η θέση του είναι ξεκάθαρη».
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου οι ίδιοι εκπρόσωποι έγιναν δεκτοί από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έχει κάνει γνωστό ότι στη συμφωνία πρέπει να γίνει κατανοητό στους γείτονες ότι «δεν υφίσταται Μακεδονικό έθνος».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ
Η κυρία Νίνα Γκατζούλη έχει ασχοληθεί επισταμένα με το θέμα των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου