Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

«Εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα, μετά την εκτέλεσαν αυτοί όπως το είχαν στήσει»


Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, 2018

Ο καθ΄ ομολογία δράστης της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη μιλά μέσα από τη φυλακή
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που δίνει ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού φονικού της νεαρής εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Οκτώβριο.
Σε αποκλειστική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ο φερόμενος δράστης αναλύει όλο το σκηνικό της αιματηρής υπόθεσης, το πριν και το μετά της μοιραίας μέρας. Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις αρχές οι οποίες ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν γιατί προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις τόσες μέρες μετά από το φονικό.
«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και από εκεί που έφυγε μετά την εκτέλεσαν αυτοί γιατί έτσι το είχαν στήσει το σκηνικό», αναφέρει ο φερόμενος δράστης στο STAR και συνεχίζει:
«Θέλανε να την κοπέλα να την φάνε από την αρχή. Τους έχω δώσει και ονομαστικά και για αυτό έρχομαι και με μεταγωγή στην Αθήνα για να μου τους δείξει η αστυνομία να τους αναγνωρίσω».
Στη συνέχεια περιέγραψε τα λεπτά της επίθεσης και αυτά που ακολούθησαν: «Την τσάντα της την πήρα από εκεί που καθόταν στο μνήμα. Από εμένα έφυγε κανονικά μεγάλη απόσταση. Εκεί της έκοψαν το δρόμο και την εκτέλεσαν». Σύμφωνα με τον καθ΄ ομολογία δράστη τα θανάσιμα χτυπήματα με το μαχαίρι στην άτυχη Δώρα Ζέμπερη τα κατάφεραν δύο άνθρωποι που κατονομάζει ως ο «Χάρης» και ο «Ψηλός». «Ήθελαν να της κόψω εγώ το δρόμο για να έχω το DNA της πάνω μου. Για αυτό μετά με έστειλαν να πουλήσω το κινητό σε μαγαζί που θα είχε κάμερες. Για να είναι σίγουροι ότι θα έπιαναν εμένα».
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οι μαχαιριές στο κορμί της νεαρής εφοριακού έγιναν από «χασάπηδες που την εκτέλεσαν για τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά».
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου