Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Η Αρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, 2018

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και με τον Αρσεν Βενγκέρ
Η Αρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαυροπάνου

Η Αρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και με τον Αρσεν Βενγκέρ, ωστόσο δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και την ομάδα που ενδεχομένως θα παραχωρηθεί δανεικός. Αλλωστε, ο Αλσατός τεχνικός είχε διευκρινίσει  πως ο Μαυροπάνος θα παραχωρηθεί σε ομάδα δανεικός, καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την Αρσεναλ.

Η σχετική ανακοίνωση της Άρσεναλ, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει: «Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός υπέγραψε στην ομάδα μας. Ο 20χρονος σέντερ μπακ προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο είχε 16 συμμετοχές στην ελληνική Super League από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν. Θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στο κλαμπ και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου