Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας στη Βοστώνη



Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, 2018


Από την περισυνή κοπή της βασιλόπιτας.

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος κόβει την βασιλόπιτα το 2017. Φωτογραφία: «Ε.Κ.» - Θεόδωρος Καλμούκος.Tweet


ΒΟΣΤΩΝΗ. Η ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας θα γίνει το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στην κοινοτική αίθουσα, της κοινότητας του Ευαγγελισμού στην πόλη Γούμπερν της Μασαχουσέτης η οποία βρίσκεται περί τα δώδεκα μίλια βορειοανατολικά της Βοστώνης.
Στις 7 η ώρα θα γίνει η δεξίωση και θα ακολουθήσει το δείπνο στις 8. Θα σερβιριστούν τρία είδη φαγητού ποιότητας, ενώ σε κάθε τραπέζι θα υπάρχει και μία βασιλόπιτα. Επίσης, θα υπάρχει ζωντανή ελληνική μουσική από την ορχήστρα «Τα Δειλινά» και φυσικά τα παραδοσιακά ελληνικά κάλαντα.
Η τιμή του εισιτηρίου έχει ορισθεί στα $40 δολάρια κατ’ άτομο, ενώ για παιδιά κάτω των 16 ετών μόνο $10 δολάρια και παιδιά κάτω των 10 ετών δωρεάν. Επίσης θα υπάρχει και πλούσια λαχειοφόρος.
Στην επιστολή που εστάλη στα μέλη των σωματείων αναγράφεται, ανάμεσα στα άλλα, πως «πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε αυτή η πρώτη εκδήλωση του 2018 να έχει μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.
Επικοινωνήστε και παροτρύνετε τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς και μέλη του συλλόγου σας να συμμετάσχουν. Θα υπάρχει καλό φαγητό, ζωντανή μουσική, πολύ κέφι και λαχειοφόρος.
Τηλεφωνήστε για κρατήσεις στους αριθμούς (978) 835-1455 του προέδρου κ. Βασιλείου Καυκά, (781) 944-2187 του κ. Γεωργίου Παπαδοπούλου και (617) 733-0296 του κ. Κώστα Τραβαγιάκη».
Τονίζεται ότι η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας καθιερώθηκε εδώ και αρκετά χρόνια στη Βοστώνη και συγκεντρώνει αξιωματούχους και μέλη σωματείων και συλλόγων που απαρτίζουν την Ομοσπονδία Νέας Αγγλίας και συμβάλλει στη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ τους.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου